Odszkodowanie od policji// ile żądać?

• Autor wątku Autor wątku erdekusX
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
E

erdekusX

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
:D:D:D

Dzień dobry! Witam serdecznie wszystkich!

Moja wiedza z zakresu prawa jest minimalna (miałem 3 sprawa na pierwszym roku).

Moja sprawa wygląda tak w wielkim skrócie.

Zakochałem się w dziewczynie która podała mnie o nękanie do policji sądu.

Tyle, że była ubezwłasnowolniona zeznając i zeznawała bez obecności osoby która ją ubezwłasnowolniła, dodatkowo policjant który prowadził śledztwo mnie nie lubił i nie chciał notować dokładnie tego co mówię ani podjąć właściwego tropu. Bo odkryłem u niej takiej zaburzenie jak filofobia. Ogólnie nazywa się Wieslaw Sroka i to idiota tak reasumując (napisanie takiego tekstu zajełoby mu z godzine).

W ogóle nie mogłem się bronić bo nie dostałem żadnego powiadomienia od sądu i zostałem skazany.

Jednak wróciłem do sprawy i "pokrzywdzona" jak wczoraj liczyłem w aktach okłamała policjanta i wysoki sąd minimum 19 razy. Dodatkowo mimo, że dostałem zakaz kontaktowania to ona próbuje się ze mną kontaktować (już wysłałem policji dowody).

W tygodniu napisałem do BSW na temat komisariat który zajmował się tą sprawą.

Napisałem również serie skarg na komisariat i policjanta i komendanta komendy miejskiej ale ręka rękę myje i oczywiście to co mówi żołnierz i bohater narodowy jest mniej warte niż kłamstwa osoby z zaburzeniami psychicznymi według ich. A moje dowody są nic nie wartę.

Nie wiem ile żądać od policji odszkodowania ?
Ktoś coś wie?

1 milion jak nic. To jest zbyt poważna sprawa.

Co?? Myslalem ze wyjde od 10 000zl. Spoko ale 1 000 000?

Na pewno?

Tak.

Tylko musisz mieć 5% od tego miliona na opłatę sądową najpierw. W gotówce.

jaja sobie robicie z zaburzonej osoby, a on zacznie teraz nękać sądy pismami, będzie chodzić na rozprawy z kamerą i umieszczać filmy na youtube. Nie nakręcajcie go tymi milionami, to nie są żarty.

Bez przesady. Taki nie jestem.

Po drugie to ona cierpi na filofobie i sama zaczęła się kontaktować (są dowody na to) . A głębia jest tej sprawy jest większa niż Ci się wydaje makary1974.

To są błędy policji, że nie zapisał pies jednego zdania bo nie chciał.

Tu chodzi o zdrowie, wojsko i miłość i dojechanie już teraz policji.

Tak więc makary, nie gadaj głupot....

Sąd cywilny zniesie wszystko, ale za co konkretnie miałoby być to odszkodowanie to nie bardzo wiem.
Wiem natomiast, że jak rzeczony policjant znajdzie ten wątek i poczuje się znieważony, to może skutecznie uzyskać zadośćuczynienie / odszkodowanie od ciebie.

Za to, że nie sluchal moich wyjasnien, nie chcial notowac wszystkiego co mowie, byl stronniczy, nawet nie wiem czy byl trzeźey bo lezal korek od szampana na biurku i nie zapisal kluczowego zdania aby rozwiazac ta sprawe. Plus przesluchiwal ubezwlasnowolniona osobe bez obecnosci osoby ktora ja ubezwlasnowolnila. I on pracowal w policji, a powinien sluzyc. Nie podjal wlasciwego tropu mimo, nie pokazal nawet materialow dowodowych ktore jak sie okazalo byly spreparowane.

19 razy oklamala go i wysoki sad a ja mam byc winny mimo ze jestem bohaterem narodowym i zolnierzen i sie tylko zakochalem.

***mod***

Nawet komendanta sie zapytalem czy jest idiota skoro twierdzi ze policja pod bronia moze pic wodke, a byle wariat moze oklamywac policje, a ta wierzy wariatowi.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót