P
paati
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 75
mój mąż też musiał podpisac oświadczenie,że zgadza sie na pobyt w celi mieszkalnej gdzie metraż jest mniejszy niz 3 metry, i ja widziałam to oświadczenie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Barbie napisał:Mój mąż nie zgodził się na odbywanie kary w przeludnionej celi i nie miał żadnych konsekwencji po tymk:
Sam zdziwiony był, że teraz takie rzeczy są i pytają czy mogą im kogoś ponad "limit" wrzucić![]()
malutka26 napisał:takie oswiadczenie jest na wypadek gdyby przyszlo mu do glowy by zaskazrzac zk i walczyc o odszkodowanie
ale sie wycwanili nie powiem![]()
malutka26 napisał:takie oswiadczenie jest na wypadek gdyby przyszlo mu do glowy by zaskazrzac zk i walczyc o odszkodowanie
ale sie wycwanili nie powiem![]()
communication napisał:A ja myślę, że takie "zaświadczenie" nic nie daje SW
communication napisał:A ja myślę, że takie "zaświadczenie" nic nie daje SW i ma charakter czysto psychologiczny na osadzonego.
analogicznie do kartek w sklepach - "po odejściu od kasy, reklamacji nie uwzględniamy"
konik3 napisał:osadzonemu naleza sie wolnej przestrzeni czy ogólnej powirzchni celi właczajac w to i toalete
malutka200723 napisał:moim zdaniem wsadzają za bzdury i dlatego tak się dzieje,przeciez tych alimenciarzy można wysłac do prac użyteczno -społecznych oraz pijanych rowerzystów,chyba się zgodzicie?i nie trzymac sie surowo reguł recydywa po 3/4,petka1/2...dajcie spokój przeciez w takim przepełnionym wiezieniu zero resocjalizacji,nie oszukujmy sie
malutka200723 napisał:moim zdaniem wsadzają za bzdury i dlatego tak się dzieje,przeciez tych alimenciarzy można wysłac do prac użyteczno -społecznych oraz pijanych rowerzystów,chyba się zgodzicie?i nie trzymac sie surowo reguł recydywa po 3/4,petka1/2...dajcie spokój przeciez w takim przepełnionym wiezieniu zero resocjalizacji,nie oszukujmy sie