G
Grzegorzjanuszek
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam i o zdrowie pytam, mam pytanie czy mogą odwiesić mi zawiasy za nieukończenie terapii uzależnien..W papierach mam napisane że mam się poddać terapii co jest dla mnie chore... dobrowolnie poddałem się każe za uprawę konopi..nigdy nie miałem żadnych problemow..odebrali mi wolność godność i zrobili psychopatę który nie może prowadzić pojazdów tylko dlatego że jakiś biegły w prokuraturze stwierdził że jestem uzależniony..bez żadnych badań czy czegokolwiek..była to zwykła rozmowa i nie wiem w sumie po co bo wkładał mi sam słowa w usta..a wcześniej powiedział że wypuszczają mnie z zakładu karnego więc przytakiwałem poprostu bo adwokat mówił że te badanie nie ma żadnego znaczenia..mam rok pozbawienia na 3lata zawiasow... spłacam długi sądowe terapii się też poddałem ale teraz jestem ciągle w delegacji i nie mam możliwości poza tym jest to dla mnie obraza bo nie jestem uzależniony i nigdy nie miałem problemow z prawem... Kuratorka ciągle mnie straszy...czy mogą mnie znowu zamknąć za nie chodzenie na terapię? Dziękuję za odpowiedź i udanego weekendu