M
Marcin_Rejonowy
Jak uważasz, według mnie reklamację ostatecznie uznano, bez dokładniejszych informacji od autorki możemy sobie gdybyać 
Czytajmy dalej, rozdzielając to
Czytajmy dalej, rozdzielając to
To znaczy, że nie wiadomo jeszcze jaki jest status reklamacjijus.krasuska napisał:Powiedziała mi, że będzie się dowiadywać jaki jest status reklamacji i skontaktuje się ze mną
Bo tak powinni, ale czy tak robią ? No strzelam - 60% pewnie tak, niestety ja już uświadczyłem wybrania za mnie, była to pierwsza reklamacja tego towaru więc nie było sensu o to walczyć, szczególnie że jedną z tych reklamacji był telewizor z przypalonym przewodem, który został wymieniony.jus.krasuska napisał:zostałam utwierdzona, że jeśli dojdzie do naprawy, na pewno ktoś się ze mną skontaktuje z zapytaniem czy wyrażam na to zgodę.
Status dalej niewiadomy i nagle -jus.krasuska napisał:10.11 dostałam sms iż zapraszają mnie po odbiór butów do sklepu. Odpisałam z zapytaniem jaki jest status mojej reklamacji, na co oczywiście nie uzyskałam zwrotnej informacji.
Jaki status ? Według mnie uznana. Autorka musi się wypowiedzieć, jeśli chcemy dalej dyskutować.jus.krasuska napisał:Dnia dzisiejszego (tj. 12.11) udałam się do sklepu po odbiór reklamacji, nagle się okazało, że buty zostały "grzecznościowo" naprawione