Ja Byłem z Nmi na Teneryfie. Jasne, że nic nie ma za darmo, w końcu sam zapłaciłem za Voucher. Przypominam, że obejmował on zakwaterowanie w hotelu na cały tydzień plus korzystanie z basenu, leżaków, ręczników itp. Komplet Voucherów czyli Teneryfa + Zakopane kosztował 499 PLN. Przy biletach na Teneryfę po 800 zł które kupiłem u nich wyniosło mnie to 1 250 PLN za cały tydzień/osona Teneryfa to nie Egipt czy Tunezja, za marne grosze. najlepsze oferty są po 2900 os/tydz. Ten hotel robi to w formie reklamy, ma nadzieję, że przyjedziecie za rok, za dwa, że polecicie go swoim znajomym, może nawet kupicie tam apartament. Na teneryfie rezyden powiedział mi, ze takich firm jak holidayexpress.pl w polsce jest 3 czy 4 i przysyłaja im klientów na takie promocje. Nie wiem po co tyle krzyku, jeśli nie jestescie zainteresowani to nie kupujcie nic od nich. Ja wiem, że zaoszczędziłem dużo kasy dzięki Nim. Nadmieniam, że moim rodzicom potwierdzili wyjazd na koniec kwietnia. Sam na początku ich sprawdziłem, zadzwoniłem do Orbisu, Ecco Holiday i innych znanych biur. Od kilku lat współpracuja z nimi. Nie miałem wątpliwości.