Oferta Holiday Express

• Autor wątku Autor wątku reg
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A ja właśnie z nimi wróciłem z Teneryfy i wszystko było ok. Hotel piękny, obsługa w recepcji i rezydenci polscy. Mozna zadzwonić do hotelu i potwierdzić współpracę z nimi. Szkoda aż czytać tych wpisów ludzi co gdybaja przed komputerem a nie skorzystają.

Ja także miałem z nimi problemy. 2 lata próbowałem odzyskać pieniądze. W końcu złożyłem pozew. Wygrałem. Czekam na wyniki pracy komornika. Jeżeli ktoś ma problem ze zwrotem pieniędzy to pomogę.

Witam wczasowiczów:mad:,czy zakończył ktoś sprawę do końca o wypłacenie 499 z odsetkami za "Vojadżery". Proszę o przedstawienie tego na forum aby ta firma padła na p..k.

kupiłam od nich bon za 499 zł, zrezygnowałam w ciągu 10 dni, pieniędzy nie oddali nawet po wezwaniu do zapłaty, złożyłam pozew do sądu, dzisiaj otrzymałam nakaz zapłaty, mają mi zwrócić 499+30 opłaty sądowej+odsetki. Czekam 2 tygodnie, potem oddaję sprawę komornikowi, napiszę czy oddali dobrowolnie czy nie.

Mogą się jeszcze złożyć sprzeciw i niczego do czasu uprawomocnienia się wyroku nie odzyskasz. Ale trzymam kciuki za to, żeby Twój nakaz się uprawomocnił.

Oddali mi pieniądze na podstawie nakazu zapłaty z sądu. 499 zł za voucher +30 zł opłaty sądowej. Zapomnieli o odsetkach, ale z powodu 50 zł nie będę się już prosiła.

Super:) Możesz jeszcze ich wezwać do zapłaty odsetek pod rygorem wszczęcia egzekucji - może faktycznie zapomnieli i Ci zapłacą.

A ja zastanawiam się czy nie jechać i sprawdzić to na własnej skórze.

Posiadam owy Voucher i też chciałbym go wykorzystać. Wysłałem już maila (6 dni temu) z propozycją terminu wyjazdu ale bez odpowiedzi.

Jeżeli ktoś z H/E czyta te posty to proszę o kontakt.

Byłam z mężem na Teneryfie 2014 roku w maju. Apartamenty bardzo ładne dali nam w promocji śniadania do pokoju. przywieźli nas taksówką z lotniska , zaprosili na dobra kolację z grillem i występami magika. Miło spędziliśmy czas.Apartamenty są wyposażone we wszystko można sobie gotować albo na teneryfie jest tyle knajpek ze można sie stołować.
Wałcz-er kosztuje 499 zł. i trzeba zapłacić za samolot myśmy płacili 1399 za osobę . No oczywiście nic za darmo w jeden dzień jest spotkanie i proponują zakup takiego apartamentu. ale nie mogą zmusić . dlatego za taksówkę z powrotem musieliśmy zapłacić sami. Ale co tam Teneryfa za 3500 dla dwóch osób warta tej cent wrażenia niesamowite. i pogoda gwarantowana. W tym roku jedziemy z Hiperekspress do Grecji za 2750 . Przed zapłata zapytaj dokładnie co będziesz miał a co musisz sam???:)

Oczywiście holideyekspress

Bedzie odpowiedz po kilku tygodniach lub miesiącu zależny kiedy chcesz jechać podam tel gdzie będzie można potwierdzić. tel.22/5261270 Pozdrawiam i miłego wyp:)oczynku.

Ostatnia edycja:
Uwaga na nich, trudno z nimi wyjechać, na e-maile nie odpowiadaja, przez telefon kłamią, mi przez pięć miesięcy nie zdążyli zarezerwować pobytu, a na 3 tygodnie przed planowanym wyjazdem powiedzieli , ze mają terminy od niedzieli do niedzieli, jawnie w kulki lecą, wyjazd od niedzieli do niedzieli to jakaś paranoja w sytuacji kiedy ryanair lata we wtorki, taki wyjazd nie ma ekonomicznego uzasadnienia, w ten sposób próbują ludzi naciągnąć na rezerwację lotów u nich kilka razy drożej niz w ryanair. Jaja , jak najdalej od nich.

Adam1111111111 napisał:
Uwaga na nich, trudno z nimi wyjechać, na e-maile nie odpowiadaja, przez telefon kłamią, mi przez pięć miesięcy nie zdążyli zarezerwować pobytu, a na 3 tygodnie przed planowanym wyjazdem powiedzieli , ze mają terminy od niedzieli do niedzieli, jawnie w kulki lecą, wyjazd od niedzieli do niedzieli to jakaś paranoja w sytuacji kiedy ryanair lata we wtorki, taki wyjazd nie ma ekonomicznego uzasadnienia, w ten sposób próbują ludzi naciągnąć na rezerwację lotów u nich kilka razy drożej niz w ryanair. Jaja , jak najdalej od nich.

Dostalem potwierdzenie rezerwacji hotelu, czyli spoko, nie ma tragedii.

Powrót