Opinie kobiet nt. mecenasów.

• Autor wątku Autor wątku gols
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

gols

Użytkownik
Odpowiedzi
209
Chciałbym nawiązać do postu nr 94 z tematu „aplikacja 2010” oraz do tematu „poznam młodego prawnika”.
Jestem ciekaw, czy dziewczętom, takim 20 – 25 letnim, ubierającym się w kolorach bieli, różu i błękitu, podoba się jak jej facet może przedstawiać się jako mecenas. Ja co prawda nie zostanę adwokatem, a ponadto jestem żonaty i nie mam najmniejszej ochoty na zdradę, jednakże czytając to forum takie pytanie mnie naszło.
Domyślam się, że na forum jest wielu prawników, lubiących nie tylko przepisy i ich interpretację, ale również kobiety. Stąd też myślę, że otrzymam odpowiedzi.

Nie ma to jak "zaryw na prawnika" :evil:

Nie ograniczałbym kolorów ubrań tylko do tych ;)

Do tej pory panowała opinia: "za mundurem panny sznurem", chyba że .... togę potraktować jak mundur. :)

a ja odnoszę wrażenie że stereotyp był zawsze taki
kto prawnik? ale nudziarz
:)

Ja kiedyś usłyszałem: "zakochany w swoim kodeksiku" także nie wiem jak z tym "popytem". A co do kobiet w bieli, różu i błękicie co sugeruje pewną grupę "handlową" jak się domyślam (galerianki) to przynależność samorządowa, zawodowa nie ma raczej takiego znaczenia jak kubatura portfela... :D Jeśli przejdziesz przez jego weryfikację (dodatkowym plusem w procesie rekrutacji może być również posiadanie samochodu odpowiedniej marki podnoszącego punkty lansu) to możesz być nawet tapicerem.

Ostatnia edycja:
Ja tez nie jestem pewny czy podobają im sie żaboty w kolorze zielonym czy niebieskim albo czerwonym czy fioletowym, czy nawet błękitnoszarym. Pewnie juz prędzej złoty łańcuch.

Ostatnia edycja:
lucanus napisał:
Ja kiedyś usłyszałem: "zakochany w swoim kodeksiku" także nie wiem jak z tym "popytem". A co do kobiet w bieli, różu i błękicie co sugeruje pewną grupę "handlową" jak się domyślam (galerianki) to przynależność samorządowa, zawodowa nie ma raczej takiego znaczenia jak kubatura portfela... :D Jeśli przejdziesz przez jego weryfikację (dodatkowym plusem w procesie rekrutacji może być również posiadanie samochodu odpowiedniej marki podnoszącego punkty lansu) to możesz być nawet tapicerem.

Chodziło mi o kobiety po 20 roku życia, które są zainteresowane nie tylko pieniędzmi u mężczyzn. Odzież i obuwie w wymienionych przeze mnie barwach może być przykładem dobrego smaku.

A co w tym złego,że ze kobiety szukają
kogos zaradnego, dajacego sobie w zyciu rade?

Już teraz wiem dlaczego google ma design w odcieniach bieli, różu i błętitu. W końcu to najlepsza wyszukiwarka na świecie...
A FP ma w sobie coś z mecenasa.

Ostatnia edycja:
A ja jestem po 20-tce, co prawda 10 lat, ale nadal po 20-tce :D

I mam głęboko Wasze togi i pieniądze....mam swoje i jedno i drugie :lol:

P.S. łańcuch co prawda z innym symbolem, ale też mam :P i wypraszam sobie wrzucanie kobiet do jednego wora :D

Ostatnia edycja:
Haha wkońcu Janusz komuś pojechał na forum, dobra nevermind. :D

Ja uważam że laski po 20 roku życia nie doceniają takiego statusu społecznego, dopiero po 27 i w góre zdają sobie sprawę że prokurator, adwokat itp to fajny facet ;p

Nic, pod warunkiem, że same nie osiadły na laurach tylko inwestują w siebie i swoją przyszłość, bez liczenia na łaskawego Pana Męża czy Partnera na przykład.

ja tam najbardziej lubię jak ktoś do mnie mówi pani mecenas:P
większą frajdę mi to sprawia niż jak sama tak do kogoś mam mówić:)
ale zgadzam się z tym co ktoś napisał powyżej, dla pewnej grupy kobiet nie tyle liczy się zawód co zawartość portfela. W końcu ktoś te torebki za 2.500 zł albo i droższe musi kupować:P

porzeczka napisał:
dla pewnej grupy kobiet nie tyle liczy się zawód co zawartość portfela. W końcu ktoś te torebki za 2.500 zł albo i droższe musi kupować:P

Pani mecenas prawdę Pani rzekła.Z drugiej strony znam budowlańców którzy podobnie zarabiają.Są torebki za 2,500 tys????

niestety są. Co gorsza, uważam że niektóre z nich są nawet warte swojej ceny:P

Powrót