Janusz.C.M.
Administrator
- Odpowiedzi
- 36 617
Ja Pana grzecznie poprosiłem, a Pan jest bardzo niegrzeczny.
Jeszcze raz proszę.
Jeszcze raz proszę.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nic nie wiem o jakiejś grupie użytkowników. Twierdzę, że nikt nie można zabraniać posługiwania się swoim imieniem imieniem i nazwiskiem nikomu.FraZeolog napisał:Jakoś tak się dziwnie składa, że tylko pewna kategoria użytkowników forum upiera się przy posługiwaniu się za wszelką cenę swoim imieniem i nazwiskiem.
Zaprzeczam. Choć miały być na to jakieś dowody.FraZeolog napisał:Zaprzecza Pan, że ma to na celu promocję Pańskiej osoby za pośrednictwem forum?
FraZeolog napisał:Czytam sobie tę dyskusję i widzę, że dość namolnie "bije Pan pianę", zupełnie odchodząc od tego, od czego dyskusja się zaczęła - czyli od tego, że zaproponował Pan swoją pomoc poza forum i nie zapoznał się z regulaminem.
Kwestionowanie bezprawnych zapisów regulaminu nie jest obalaniem regulaminu. Szkoda, ze nie napisałeś, że dążę do przejęcia władzy.FraZeolog napisał:teraz trwa przepychanka słowna która ma na celu obalenie naszego regulaminu.
FraZeolog napisał:Czy w związku z tym, że nie potrafi się Pan przyznać do tego, że nie przeczytał regulaminu ze zrozumieniem przed rejestracją,
FraZeolog napisał:Jeżeli Panu to nie odpowiada, to proszę się nie udzielać. Być może w przyszłości się to zmieni, to wtedy zapraszamy.
To proszę to robić w zgodzie z regulaminem.Marek Tereszewski napisał:W relacjach z uczestnikami forum. Udzielić odpowiedzi na zadane pytania, lub odnosić się do opisanych problemów w miarę posiadanej wiedzy i czasu.
Palenie i przeklinanie jest jest prawnie uregulowane. Zdejmowanie butów nie.Bartata napisał:Jak ktoś prosi żeby nie palić to się nie pali, jak ktoś prosi żeby zdjąć buty to się ściąga, jak ktoś prosi aby nie przeklinać, to się nie przeklina...wyjściem na przeciw takim prośbą kieruje dobre wychowanie i zasady jakie ma dana osoba, a które chcemy uszanować właśnie jako ludzie dobrze wychowani.
Choć można by jej wytknąć że mamy ją w nosie bo ogranicza nasze prawa bo w sumie niczego z tego co wymieniłem nie może nam nakazać ani zakazać.
Tak nie powinno być. Można napisać regulamin, którego nie da się uwalić. Uwierz mi.Bartata napisał:Tutaj jest podobnie. Jest regulamin, każdy punkt gdyby się uprzeć można uwalić.
Skoro naruszenie zasad ma miejsce publicznie, to moja reakcja ma prawo być również publiczna. Regulamin tego nie zabrania.Bartata napisał:Są użytkownicy forum i jest Zespół Forum tj. Admini, Moderatorzy Globalni, Moderatorzy, Eksperci, Praktycy i Rezydenci.
Wszelkie naruszenia ze strony członka Zespołu Forum zgłasza Pan Administracji a wówczas we własnym gronie ocenimy zachowanie takiej osoby.
A nie urządza Pan publiczny pręgierz.
Nieprawda.Bartata napisał:Ma Pan dwa wyjścia.