W
Waldek1974
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 18
witam,chcialem pokrotce przedstawic swoj problem z tmobile,otoz od jakiegos czasu zauwazylem ze mam zawyskoie rachunki , przejzalem dokladnie fakture i okazalo sie ze mam jakis dodatkowy nr za ktory pobierana jest oplata,okazalo sie ze jet to jakas dodatkowa taryfa family plus,jakis tam program lojalnosciowy ktory obniza mi rachunki ale musze utrzymywac rachunki na poziomie 120zl,ja na nic takiego sie niegodzilem,wiec odwiedzilem salon w ktorym podpisalem umowe,tam dowiedzialem sie ze faktycznie umowa zostala podpisana w lipcu 2016r na co ja stwierdzilem ze to jest absolutnie nie mozliwe bo wszelkie umowy podpisywane byly w 2015r,poprosilem wiec o kopie umowy zeby sprawdzic "moj"podpis,okazalo sie ze oni takiej w salonie nie maja i kazali napisac prosbie do operatora zeby mi taka okazal,miedzy czasie zadzwonilem do BOA i tam dowiedzialem sie nazwika osoby ktora to ponoc ze mna podpisywala,.Po wyslaniu mailem pisma do tmobile otrzymalem odpowiedz ze w/w umowe moge otrzymac tylko po wyslania odpowiedniego pisma z moim wlasnorecznym podpisem i adresem do korespondencji na ktory mam byc wyslana taka umowa a nie jak ja to zrbilem za posrednictwem maila.Poinformowalem ze pismo takie wyslalem poczta i poinformowalem ze podejrzewam popelnienie przestepstwa poprzez sfalszowanie podpisu na umoweie,wtedy otrzymalem odpowiedz na mail ze strasznie mnie przepraszaja i faktycznei okazuje sie ze nie ma i nie bylo takiej umowy (ale oplate pobierali i na fakturze taryfa jest), zaproponowali mi jakies smieszne rabatry i twierdza ze problemu nie ma,>ja stwierdzam ze to bylo zamierzone zamierzone oszustwo tylko ze sie troch wydalo i udaja glupa.Prosze o porade co dalej z tym tematem zrobic,moze jest kto chcialby sie zajac ta sprawa,>Mam maile i dodatkowo napewno rozmowy przez tmobile sa nagrywane.Zaproponowalem na koniec w mailu polubowne zalatwienie sprawy i mozliwosc rozwiazania umowy bez konsekwencji,ale oni oczywiscie pala glupa i problemu nie widza
Ostatnią edycję dokonał moderator: