M
martinelove
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 23
- Autor Autor
rws-92 napisał:To gdzie i kiedy zadeklarowała Pani tę spłatę?
Nigdzie Pani nie zadeklarowała spłaty
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
rws-92 napisał:To gdzie i kiedy zadeklarowała Pani tę spłatę?
Chyba jednak nie...martinelove napisał:No wiem lepiej tak się jakoś składa
loco1 napisał:Chyba jednak nie...
Kredyt został wypowiedziany skutecznie i w związku z tym bank dokonał potrącenia środków, które wpłynęły na to konto.
rws-92 napisał:Czy Pani siebie czyta?
W I instancji wyrok zapadł, ale nie był prawomocny, skoro Pani złożyła apelację i wyznaczono rozprawę.
O zadeklarowaniu spłaty Pani napisała - więc zapytałem, kiedy i w jakich okolicznościach.
martinelove napisał:Czyli twierdzi Pan że mógł to zrobić bank ? Mimo że nie otrzymał nakazu zapłaty a wyrok nie jest prawomocny Tak?
maniek6 napisał:Oczywiście, że tak.
martinelove napisał:Bank zajął mi te pieniądze na poczet spłaty kredytu broniąc się tym że zadeklarowałam automatyczna spłatę kredytu . W 2015 roku usunęła telefonicznie taka dyspozycję.
rws-92 napisał:Więc jeżeli anulowała Pani dyspozycję, musiała ona poprzednio istnieć.
Bo inaczej nie byłoby czego odwoływać.
Pani sama sobie przeczy.
I twierdzę, że Pani nie czyta tego, co się pisze. Rozumiem poddenerwowanie, ale sama sobie Pani w ten sposób szkodzi.
rws-92 napisał:A jest Pani tego pewna? Czy regulamin pozwalał na telefoniczne odwołanie dyspozycji? Poza tym proszę zwrócić uwagę na Pani sposób pisania: za mało dat, a one mogą być istotne - jak właśnie ta.
rws-92 napisał:A jest Pani tego pewna? Czy regulamin pozwalał na telefoniczne odwołanie dyspozycji? Poza tym proszę zwrócić uwagę na Pani sposób pisania: za mało dat, a one mogą być istotne - jak właśnie ta.
rws-92 napisał:Dopiero w poście #34 napisała Pani o tym, od kiedy sprawa trwa. A powinna była wszystkie dane przytoczyć po kolei już w pierwszym poście.
Nie będę śmieszny i Panią w tym miejscu pożegnam - z wielką przyjemnością!