Ag_Maz
Moderator w spoczynku
- Odpowiedzi
- 33 942
Ciąg dalszy wątku: http://forumprawne.org/wieziennictwo/361-paczki.html
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
monika40 napisał:na te w wiekszosci ZK nie trzeba miec talonow,
monikalodz74 napisał:proszę przykłady-
AS. ul.Smutna Łódz gdy mój mąż tam trafił celem odbycia kary ,po wydanym i prawomocnym wyroku nie mogłam mu dostarczyc paczki żywnosciowej ,czekalismy az uzyska zgodę .
monikalodz74 napisał:ZK Garbalin- na p2 tez jest potrzebna zgoda, zalezy od wychowawcy czy również nie talon.
monikalodz74 napisał:jesli chodzi o ubrania-też musi byc zgoda i przyjmowana są tylko i wyłacznie rzeczy które umiescił skazany na liscie prosząc o zgodę.
monikalodz74 napisał:zresztą na Służba Więzienna / Okręgowy Inspektorat Służby Więziennej Łódź / Zakład Karny Garbalin
widnieje informacja ze aby skazany otrzymał paczke zywnosciowa poprzez dostarczenie jej do ZK osobiscie,listownie, ewentualnie poprzez złozenie zamówienia jako e-paczka musi nabyc uprawnienia ...
cytat -
monikalodz74 napisał:no popatrz to uwazasz ze ja mam zwidy i omamy słuchowe a paczke woziłam sobie ot tak z nudów?
monika40 napisał:forg- ja nic nie pisalam na temat ze musi byc zgoda dyrektora na wydanie talonu na paczke zywnosciowa.
monika40 napisał:Moze za wczesnie zawiozlas paczke. paczke wysyla sie lub zawozi co 3 miesiace i ten okres musi uplynac.
karina1979 napisał:No wiec wlasnie,jak to w koncu jest.Moj lobuz dzis dzwonil i mowi do mnie ze juz mu przysluguje paczka.Siedzi od kwietnia tego roku,ja na poczatku maja mu zrobilam paczke zywnosciowa w kantynie.Teraz mamy poczatek lipca i mi powiedzial ze mu nastepna przysluguje.Czy to jest tak ze kwartalnie to czyli od stycznia do marca itd?
monika40 napisał:to dopiero w sierpniu mu sie nalezy druga.