izuniaem
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 653
I tu się z Tobą zgadzamagulec15 napisał:A ja i tak wychodzę z założenia,że jeśli ktoś będzie coś chciał przemycić to i tak to zrobi,nie koniecznie w jedzeniu.Polak potrafi.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
I tu się z Tobą zgadzamagulec15 napisał:A ja i tak wychodzę z założenia,że jeśli ktoś będzie coś chciał przemycić to i tak to zrobi,nie koniecznie w jedzeniu.Polak potrafi.
cessii napisał:Już nie wiedzą co wymyślać w tym kraju!!!wszystko żeby tylko utrudniać ludziom życie;/ brak mi słów poprostu, codziennie jakieś złe informacje;/ nie wszyscy mają dostęp do internetu;/ i napewno nie wszystko w tych kantynach jest co będzie chciał skazany! Może jeszcze niedługo wymyślą że widzenia będą przez skypa??masakra poprostu!
bk123 napisał:Z tego co doczytałam, to paczke żywnościową można 1/3 m-ce organizować.
Rozumiem, że może ona byc przekazana strażnikowi na bramie i nie musi być w ogóle powiązana z widzeniem w tym samym dniu?Po prostu przekazujemy paczke i wracamy?Powiedzcie mi proszę, czy zawartość sprawdzaja na naszych oczach, czy już wewnątrz AS?
Czy karton musi być owinięty w papier, czy wystarczy go tylko zakleic taśmą?
I najważniejsze pytanie chyba wg mnie-czy mogę zanieść paczkę już następnego dnia od osadzenia, czy musi upłynąć jakiś czas, aby móc to zrobić???
wieczny_smutek napisał:tyle że nie w każdym ZK można zrobić skazanemu zakupy na widzeniu.
bk123 napisał:Powiedzcie mi, czy skoro cukru nie można w formie sypkiej to jest on dozwolony w formie kostek-czy tez nie?
I kawa rozpuszczalna taka miałka też nie przejdzie, a taka grubsza? Jak np. jacobs zielona?