Paczki

• Autor wątku Autor wątku mala987
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Chodzi mi o to czy wogóle mogę mu paczkę dostarczyć np. z ubraniami?i czy mogę ją zawieść osobiście?

Na paczkę odzieżową musisz mieć talon.
Możesz zawieść osobiście. Kiedy i w jakich godzinach zobacz sobie w temacie AŚ Białołęka.

Witam!
Czy na kazda paczke zywnosciowa trzeba miec talon?Czy to zalezy od zk/as?
Moj brat jest w as w Siedlcach

Na paczki żywnościowe nie ma talonu. Paczka żywnościowa do 5kg przysługuje raz na kwartał. Wszystko chyba na temat paczek zostało już powiedziane w tym temacie :ok: Poczytaj :ok:

Dzieki
Masz racje.Juz sie wywiedzialam w tym temacie :D
Pozdrawiam

witam wiem ze paczka zywnosciowa przysługuje 1na na kwartał i mam pytanie jesli ja mojemu mezowi zawiozłam paczke 15.12.2007 to czy 16.03.2008 to juz kolejny kwartał?bo troche sie w tym pogubiłam :ooo: czy liczone jest jako grudzien,styczen,luty?czy styczen,luty,marzec?na miesiace czy daty?z gory dziekuje za odpowiedz

dzieki MONIAK jak zawsze moge na Ciebie liczyc czyli na swieta jak nie bedzie w domku to przynajmniej troszke swieconego jedzonka mu zawioze wielkie dzieki

dziewczyny a jak jest z gazetami? chce wyslac mojemu gazety..moge w koperte je wlozyc?

mozesz wlozyc je w koperte ale najpier zapytaj/zadzwon czy mozna mu przeslac takie rzeczy

U nas w ZK trzeba miec pozwolnie dyrektor na comiesięczny list z gazetami.

A ja byłam dziś z paczką żywnościową i nie chcieli przyjąć tigerów w tableakch musujących ani w proszku, bez sensu. Inne napoje w proszku wzieli, a tirega nie.... Jeszcze powiedzieli, że będą otwierać szynki konserwowe, żeby sprawdzić zawartośc! U Was też tak jest? Przecież to paranoja, konserwy kupuję długo mogły stac, a oni je otwierają...

Rozumiem, że konserwy w puszkach ?? W większośc ZK w ogóle takich nie przyjmują...Przeważnie otwierają każde opakowanie, w którym nie widać zawartości.

Tak jak pisze Moniak to normalne. Często nawet kawę czy herbatę trzeba przesypać.

To nie były konserwy w puszkach metalowych

Ale tu chodzi o to że jak coś jest zamknięte i nie można zobaczyć co jest w opakowaniu to otwierają. Kawa i herbata też nie jest w puszkach metalowych

Wiem i rozumiem, ale Moniak dziwiła się, że przyjeli konserwy:) A może jakieś rady co dawać w paczce? Przyjmujący paczkę powiedział, że rzeczy, które długo nie zepsują się po otwarciu. Nie wiem czy takie istnieją... może mąka :P

Nie wiem czy jest sens dawać rzeczy które się długo trzymają bo oni tam dzielą się wszystkim.Jak zawiozłam Mirkowi prawie 5 kg wędliny to poszła w ciągu 3 dni nawet strażnika poczęstował bo to było swojskiej roboty.Kiedyś załatwił sobie dodatkową paczkę to kurczaka wszystkim kupiłam no i podst zakupy dałam tak paczkę że dostali jeszcze ciepłego.A oni później Mirkowi dużo dawali jak nie miał :ok:

Wiem, mój też się dzieli, na widzeniach kupuję mu dużo a on częstuje innych albo się wymienia, np na klapki czy maszynki do golenia :P Dziś poprosił żebym kupiła w kantynie papierosy dla kolegi, który nie ma rodziny, bo nie ma co palić, a moj nie pali. Nie widziałam że w ZK panuje taka solidarność :) :)

paczka

czy są określone pojemności np. szamponów czy żeli ?np.200 ml czy 400 ml?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót