M
milnet
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Mam pytanie czy można zrobić paczkę żywnościową ubraniową i czy na kazde widzenie można mu coś przywiez czy kupić na miejscu?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
milnet napisał:Mam pytanie czy można zrobić paczkę żywnościową ubraniową i czy na kazde widzenie można mu coś przywiez czy kupić na miejscu?
milnet napisał:a czy takie rzeczy jak notes dlugopis koperty moga byc z paczka zywnosciowa ta paczka do 5kg ma byc w kartonie czy w siatce
maja19548 napisał:Chciała bym się dowiedzieć , czy jak pude na widzenie to mogę mu coś zanieś? Dodam że jest w Śremie. Mam na myśli jakieś kartki długopisy, fajki lub coś innego.
Kate586 napisał:maja19548 nie możesz mu nic zanieść.
maja19548 napisał:Mam na myśli fajki lub coś innego.
zależy od tego jak funkcjonariusz, który przyjmuje paczkę "zinterpretuje" herbatęmysz821130 napisał:dobrze droga Furio...ponieważ nie znalazłam wcześniej info to mam pytanie: do paczki żywnościowej teoretycznie mogę dać wszystko co da się sprawdzić bez znacznego uszczerbku dla produktu czyli tak na prawdę to co poza czekoladą, kawą próżniowo pakowaną i takąż samą kiełbasą czy żółtym serem...a np. płatki albo herbata, bo słyszałam, że nie w każdym zk wolno wysyłać herbatę za to w kantynie można jej kupić w opór (detal, że dużo drożej niż tu) :?:
lemon&ada napisał:tzn,ze herbatę można zinterpretować jako "zioło" Marihuanę, maryśkę vel- samosieję??? Tylko pachnie jakoś nie tak
![]()
mysz821130 napisał:dzięki...technicznie rzecz biorąc chyba lepiej zawieźć ją przy okazji widzenia? i jeszcze jedno: czy mogłabym wysłać jakąś książkę ???
zapewne mają tam bibliotekę, ale jakbym chciała np. w prezencie na urodziny to czy jest to w ogóle możliwe ???
mysz821130 napisał:to samo miałam z głupim kremem...jak posłałam zwykłym to dostał woreczek z kremem i tubkę osobno a poleconym już przeszedł...