Paczki

• Autor wątku Autor wątku mala987
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
spoko, nie dziekuj , Moniak nas dopadnie :) tzn. mnie :)
jak masz jakies pytanka dot.luzniejszej rozmowy to na tw- temat wolny zapraszamy

Mam ogromną i pilną prośbę. Czy jest ktoś kto się orientuje w jakich dniach i godzinach można zostawić paczkę żywnościową w zk w Tarnowie na Wspólnej? (nowy budynek)

Małles napisał:
Mam ogromną i pilną prośbę. Czy jest ktoś kto się orientuje w jakich dniach i godzinach można zostawić paczkę żywnościową w zk w Tarnowie na Wspólnej? (nowy budynek)
Takie sprawy dyrektor określa w czyś co się nazywa porządek wewnętrzny. Porządek wewnętrzny natomiast powinien być w każdej celi. Gdyby skazani go czytali zamiast niszczyć, to ich bliscy nie mieliby takich dylematów. Jeżeli masz kontakt telefoniczny z osobą która tam przebywa to niech przeczyta i Ci powie.

Dzięki. Mam kontakt telefoniczny ;) więc zapytam czy mają tam coś takiego. W portalu już szukałam ale do tego budynku niedawno przenosili i jeszcze nic nie znalazłam.

Tak na wyczucie (i zgodnie z przepisami) to, paczki powinny być przyjmowane codziennie. W jakich godzinach to już różnie bywa. Ale załużmy że wyślesz paczkę kurierem to co odprawią jak po godzinach? Raczej nie mogą, chyba że w porze nocnej.

witam mam malutki problem i mam nadzieje że mi pomożecie bo to dla mnie naprawde ważne mam chłopaka którego nie dawno zamkneli do aresztu śledczego i muszę napisać prośbę o widzenie, a nie mam zielonego pojęcia jak to napisać. jeśli ktoś wie to proszę pisać ponieważ bardzo mi na tym zależy i będę bardzo wdzięczna za pomoc pozdrawiam:(ś

Dopytam jeszcze jak mój zadzwoni. Chciałam zostawić paczke w sobote jak pojade na widzenie.W Tarnowie na Konarskiego widziałam że przyjmowali w czasie gdy czekałam na wejście- od 8-ej. Może w tym nowym też tak będzie

rami28 napisał:
witam mam malutki problem i mam nadzieje że mi pomożecie bo to dla mnie naprawde ważne mam chłopaka którego nie dawno zamkneli do aresztu śledczego i muszę napisać prośbę o widzenie, a nie mam zielonego pojęcia jak to napisać. jeśli ktoś wie to proszę pisać ponieważ bardzo mi na tym zależy i będę bardzo wdzięczna za pomoc pozdrawiam:(ś

ten wątek to nie odpowiednie miejsce na zadanie tego pytania, Widzenia tymczasowo aresztowanego - poczytaj ten wątek

Ostatnia edycja:
Małles napisał:
Dopytam jeszcze jak mój zadzwoni. Chciałam zostawić paczke w sobote jak pojade na widzenie.W Tarnowie na Konarskiego widziałam że przyjmowali w czasie gdy czekałam na wejście- od 8-ej. Może w tym nowym też tak będzie
Jest to logiczne, że w dni widzeń paczki powinny być przyjmowane. Dopytaj jeszcze jakie stawiają wymogi co do pakowania. Bo różnie z tym bywa. Pamiętaj by wewnątrz włożyć spis zawartości paczki.

małles zadnych jogurtow, ani puszek, konserw, jak juz to takie co sa w tych pojemniczkach gnacych jak pasztet to wtedy tak

no to kochana musisz sie dowiedziec w regulaminie, bo do zk mozna wiecej niz do as, mozesz wedlinki na wage, sery, dzemy, budynie, kisielki zupki, gorace kubki, platki...

Dzięki, to musiałam źle zrozumieć - że sypkich nie można (kisiele, gorące kubki) a dżemy chyba nie w słoikach... ?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót