Aniołku tylko wiedza, że na pewno można nie oznacza powodzenia:
Mój M. dostał talon na TV i PS oraz okablowanie.
Nie pisał o talon na płyty bo według regulaminu, który mają pod celą przy dawaniu DVD, odtwarzacza CD, PS z talonu (wiadomo, że jest on na te sprzęty niezbędny) skazany może otrzymać jednorazowo 10 płyt.
Gdy będzie chciał je wymienić to potrzebuje już na nie oddzielny talon, ale pierwsze wchodzą wraz ze sprzętem bez talonu. Tak jest prawnie... według ICH wewnętrznego regulaminu... I to tyle bo to tylko teoria...
W praktyce: NIE przyjęto mi płyt mimo powoływania się (naprawdę grzecznego) na konkretny punkt regulaminu... za to zrobiono mi awanturę na bramie, że nie czytałam regulaminu więc nie powinnam się wypowiadać :-x
To samo z kablem antenowym do TV, który był na talonie - "nie jest im potrzebny"... i tu znów kilka miłych słów, że skoro tam nie byłam to nie powinnam się wypowiadać... więc M. dostał TV i mogli oglądać... wojnę mrówek - biało-czarnych (mój M. twierdzi, że białe wygrywały)... No cóż począć... wychowawczyni załatwiła im jakiś kabel, a jutro wreszcie im wszystko doniosę co potrzebują, bo na nowy talon znów trzeba było czekać... paranoja...