Paczki

• Autor wątku Autor wątku mala987
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
we wrocku na świebodzkiej przyjmują papierosy w paczce żywnościowej nie odzieżowej

a nie wiecie może czy czajnik bezprzewodowy, który widnieje na talonie to po prostu czajnik elektryczny czy też może grzałka??? :help::what:

czajnik elektryczny tak jak jest napisane-żadna grzałka
w paczce musi być dokładnie to co jest napisane nie możesz np zamienić jak jest w talonie napisane torba, a przyniesiesz plecak-nie przyjmą

a platki sniadaniowe mozna dac w oryginalnym opakowaniu ? czy trzeba przesypac do reklamowki ? :|

Ja płatki w oryginalnym daje i nikt nie robi problemow, a wiec chyba przesypywac nei trzeba :)

usazz wszystko zalezy od wewnetrznego regulaminu! Jesli nakazuje przesypac, to nie ma wyboru:confused:

Dziewczyny mojemu otworzyli wszyskie hermetycznie zapakowane wędliny!!!!!!!!Czy to jest dopuszczalne?:mad:

agniecha1417 napisał:
Dziewczyny mojemu otworzyli wszyskie hermetycznie zapakowane wędliny!!!!!!!!Czy to jest dopuszczalne?:mad:

jest dopuszczalne mogą nawet pociąć wędline....sprawdzając czy nie ma czegoś przemyconego w środku

agniecha1417 napisał:

Z reguly regulami przyjmowania paczek mowi o tym, ze nie przyjmuje sie produktow w opakowaniach utrudniajacych ich kontrole. Hermetyczne zamkniecie jest wlasnie takim opakowaniem. SW musi miec pewnosc jak napisala Nosferatu, czy w srodku czegos nie ma!

To jak pakowana wędlinę mam wysyłac aby nie otwierali?

agniecha1417 napisał:
To jak pakowana wędlinę mam wysyłac aby nie otwierali?

W folie spozywcza np. Chodzi o opakowanie, ktore nie utrudni kontroli. Zapoznaj sie z regulaminem obowiazujacym w danym ZK, czy AS. Niektore z nich dopuszczaja specjalne plastykowe pojemniki:)

i najlepiej wędline plasterkowaną całe kiełbasy i tak poprzecinają....

wystarczy poczytać regulaminy w poczekalniach i wszystko będzie wiadomo! z tym dzwonieniem jest różnie, usłysz przez telefon "coś" a bramowy i tak zdecyduje inaczej...:)

A no róznie to bywa ja miałam przygodę z paczką kupiłam batony z proteinami itp..i ich nie przyjęto bo wyrażono sie do mnie jasno

"pani sobie jaja robi jak my ich będziemy tu karmić takimi artykułami to stana sie więksi od nas i problem będzie...hahahah"

takie sytuacje jak pisze nemezis są trudne do wyjaśnienia, bowiem nie znajdują oparcia w jakimkolwiek przepisie czy regulaminie:mad:

Dziewczyny jezeli na talonie mam wpisane krem nivea szt.2! to musi byc koniecznie krem nivea??? czy moze byc nap innej firmy krem lub krem do rak????

ewcik4 napisał:
Dziewczyny jezeli na talonie mam wpisane krem nivea szt.2! to musi byc koniecznie krem nivea???

Sugeruję właśnie taki. Może odbiorca i przyszły użytkownik kremu akurat taki sobie zamarzył?? Zawiedziesz go i co wtedy?

Edit: przepraszam, że się odezwałem. Wszak nie jestem dziewczyną ...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót