M
marceliix
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
cześć, otóż jakoś 3 miesiące temu na moim koncie PayPal pojawiło się ujemne saldo, pomyślałem, że to jakiś błąd, więc nic z tym nie robiłem, po jakis 2 tygodniach zadzwonił do mnie telefon z Poznania, było to arvato, z wiadomością, że mam dług, który musze spłacić, a skąd ten dług? kolega wysłał mi pieniądze na paypalu (około 550 zł) dla żartu i postanowił zwrócić tą płatność, (dodam że to było rozłożone 2x po 200,1x 50 i 1x za 100) niecały miesiąc temu dotarł list do mnie od arvato, rozmawiałem z nimi poraz kolejny, i miła Pani powiedziała, że spróbuję mi pomóc, sprawa ucichla na miesiąc i dzisiaj znowu zadzwonili ale nie mogłem odebrać, i zmierzam z pytaniem, czy splacic to i mieć to z głowy czy może walczyć z tym? bo nie zamierzam płacić (już teraz 600 złotych) za to, że mój kolega wymyślił sobie bardzo śmieszny żart
jezcze 1 pytanie, Otoz w emailu od arvato pisze, ze mam zadluzenie na 600zl a na paypalu pisze, że nadal mam 550 zł na minusie, dodatkowo podaja swój numer konta, przeciez chyba mam spłacić dług na paypalu żeby konto wyzerowac... czy jak to działa?
jezcze 1 pytanie, Otoz w emailu od arvato pisze, ze mam zadluzenie na 600zl a na paypalu pisze, że nadal mam 550 zł na minusie, dodatkowo podaja swój numer konta, przeciez chyba mam spłacić dług na paypalu żeby konto wyzerowac... czy jak to działa?