A
allerim1001
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Dziękuję za odp, pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dianes napisał:Witajcie,
Bardzo proszę o pomoc, ponieważ po raz pierwszy wypełniam samodzielnie PIT 37 po pracy wakacyjnej i niestety nie wiem czy dobrze, proszę o potwierdzenie wartości zwrotu...
Przychód: 7097,58
Koszty uzyskania przychodu: 695,30 (z jednego stosunku pracy, koszty podwyższone w związku z zamieszkaniem poza zakładem pracy)
Dochód: 6402,28
Zaliczka płatnika: 282
Ubezpieczenie społeczne: 967,24
Ubezpieczenie zdrowotne: 465,01
Reszta: 0
Liczba w polu 116 (składki na ubezpieczenia zdrowotne) jest wyższa niż 115 (podatek), przez co podatek należny wyszedł mi na 0 oraz nadpłata= zaliczka podatnika, czyli 282. Z góry dziękuję za pomoc
Dianes napisał:Czy powinnam to wstawić w pole "inne" + wymieniona zaliczka
takalina.w20 napisał:przysługuje mi odliczenie
Dopłata 108 zł.lachu543 napisał:Proszę o wyliczenie ewentualnego zwrotu za PIT 2014.
, nie ma dopłaty, nie ma zwrotu. Za dojazdy do pracy można skorygować KUP w wysokości 139,06 * 9pogodno napisał:dorrat8
Na czym ta pomoc ma polegać?Bang! napisał:Będę wdzięczny za pomoc, bo albo będę musiał oddac pieniądze albo coś źle robię.