A
Arens
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Czy moge legalnie trzymać swoja karyne w piwnicy?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A co to takiego?Arens napisał:karyne
damian xxx napisał:Karina, Karyna – imię żeńskie, pochodzące prawdopodobnie z jęz. niemieckiego; forma zdrobniała od imienia Katarina (pol. Katarzyna).
Inna hipoteza mówi, że wywodzi się od słowa cara, które po łacinie oznacza "kochana, droga" lub w galickim "przyjaciel".
Jeszcze inna hipoteza mówi, że pochodzi od nazwy konstelacji Kil, nazwanej w związku kilem statku Jazona.
Karina, Karyna imieniny obchodzi 11 lipca, 2 sierpnia, 7 listopada.
A to w jakim języku :?:Arens napisał:... nie spamic ...
Nie cytaty:?: Próba odpowiedzi padła w poście #5.Syphar napisał:Co to ... jest karyna?
Czasami , aby udzielić odpowiedzi prawidłowej , trzeba w pierwszej kolejności dotrzeć do pytającego lub samemu wyszukać znaczeń podanych słów , które nie jednokrotnie pochodzą z tzw. gwary (Arens napisał:Ale proszę nie spamic w moim temacie zadalem inne pytanie
Źródło)Gwara, gwara ludowa, gwara terytorialna – terytorialna odmiana języka, mowa ludności (zwłaszcza wiejskiej), wyodrębniona z języka ogólnego i gwar ...
ŹródłoPiwnica – najniższa, całkowicie lub częściowo podziemna kondygnacja budynku. Jej funkcja zależy od typu budynku.
Czasem, szczególnie dawniej, w piwnicy zlokalizowane były również mieszkania (suterena). Obecnie sutereny wykorzystywane są czasem jako sklepy.
damian xxx napisał:nie przypisuj sobie autorstwa cudzych wypowiedzi. mod
Nic sobie nie przypisuję , źródło to Wikipedia (ogólnie dostępna )damian xxx napisał:Źródło
Nie zaznaczając, że to cytat, przypisujesz sobie. Następnym razem używaj przycisku cytowania :!: (na belce u góry)damian xxx napisał:Nic sobie nie przypisuję , ...
damian xxx napisał:Czasami , aby udzielić odpowiedzi prawidłowej , trzeba w pierwszej kolejności dotrzeć do pytającego lub samemu wyszukać znaczeń podanych słów , które nie jednokrotnie pochodzą z tzw. gwary (Źródło)
Teraz wracając do tematu
Źródło
Jeśli jest to suterena , przystosowana do zamieszkania , dziewczyna nie jest tam przetrzymywana wbrew własnej woli , to jak najbardziej może tam przebywać.
Co na to twoja dziewczyna ?
nie przypisuj sobie autorstwa cudzych wypowiedzi. mod
Więc odpowiedź może być tylko jedna, NIEArens napisał:Ona nie ma slowa w tej kwestii ja decyduje.
Ona jest z drewna, gumy, plastiku ? Człowiek ma prawo do własnego słowa.Arens napisał:Ona nie ma slowa w tej kwestii ja decyduje. ...
Syphar napisał:Ja wiem, że to jest Hydepark już, dlatego sobie pozwolę:
Wy tak na poważnie?
damian xxx napisał:Więc odpowiedź może być tylko jedna, NIE
LeszsekS napisał:Ona jest z drewna, gumy, plastiku ? Człowiek ma prawo do własnego słowa.