M
Martainn
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 642
No to ja dostałem podobną odpowiedź. I tak jak pisałem na szkoleniach jest taka sama interpretacja.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wypełniałem. I co z tego?p_a_g napisał:syriusz89 a czy w lutym 2012 nie wypełniałeś przypadkiem oświadczenia w punkcie pierwszym?
Widocznie miałem wcześniej pecha, że odpisała mi niewłaściwa osobaMartainn napisał:No to ja dostałem podobną odpowiedź. I tak jak pisałem na szkoleniach jest taka sama interpretacja.
jbeb napisał:Bardzo proszę o odpowiedź.... Przejrzałam sporą część wątku i informacje są sprzeczne... Nie wiem czy studia magisterskie są formą kontynuacji studiów licencjackich i z tego względu nie muszę płacić czy wręcz odwrotnie?
Brzmi to co najmniej dziwnie.nebisinidem napisał:Według mojej uczelni studia II stopnia to odrębne, odpłatne studia - nie są kontynuacją I stopnia jak to pisało ministerstwo.
Prawda. Studia II stopnia oraz jednolite studia magisterskie to osobny limit punktów ECTS o czym mówi wyraźnie ustawa i w tym przypadku interpretacja zawsze była taka sama.Tłumaczyła to tym, że studia II stopnia i jednolite mgr to co innego i mogę sobie je studiować za darmo, natomiast gdybym zaczęła jednocześnie dwa kierunki II stopnia to już musiałabym płacić.
Prawda to?