nie nie to jest tak jak myślisz,Ja tam studiuje na pierwszy kierunku od 2011,ale w 2012 zacząłem drugi,to nie jest tak że ja jeden ciąglę i zmieniam ,w chwili obecnej jestem tam na tym kierunku rozpoczętym w 2011,a w tym w 2012 wgl tak jak już pisałem nie pojawiłem się na nim.i stąd mam widok w usosie że jestem skreślony z tego zaczętego w 2012.A na tym rozpoczętym w 2011 nadal jestem.Martwi mnie fakt że nie dostałem żadnego powiadomienia listownego czy jakiegoś innego,że mnie skreślili czy co,kompletnie nic(chodzi mi o kierunek zaczęty w 2012). Ciągle się nad tym zastanawiam co się stało że mi nie wysłali żadnej decyzji o skreśleniu z 2012.Nie podpisywałem żadnej umowy,ani ślubowania,na zajęcia nie chodziłem,owszem w usosie byłem zapisany,ale po semestrze było widoczne że zostałem skreślony z listy studentów,ale żadnej inoformacji nie dostałem o tym osobiście nikt mnie nie informował,dlaczego?Czy mogą po prawie dwóch latach wyniknąć jakieś kłopoty?Czy mogą kazać mi płacić za te studia rozpoczęte w 2012roku aż do tej pory?Może trzeba podanie napisać o skreślenie,ale o tej porze?