Plne!!! apelacja

• Autor wątku Autor wątku bl1tz1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

bl1tz1

Użytkownik
Odpowiedzi
64
bardzo prosze o odp. dzisiaj mial sie uprawomocnic wyrok ale sie nie uprawomoscnil poniewaz Pani Prokurator zlozyla apelacje!! maz odsiaduje juz 1 wyrok i ma podgrupe P1 tylko dlatego ze mial w toku ta sparwe. Dyrektor ZK powiedzial mi ze jak sprawa sie skonczy to maz satnie na komisje i nie ma przeciwskazan zeby nie dostał P2 i moze wtey go przewioza blizej miesca
zamieszkania! czy teraz kiedy Pani Prokurator zlozyla apelacje to bedzie blokowac wszytsko tz ta komisje na zmiane podgrupy i przewiezienie go do innego ZK????? Adwokat powiedzial ze nie powinno ale nie zna wewnetrznych przepisow w ZK!! prosze o odpowiedz bo nie wiem jak mam rozmawiac z wychowawca meza!!

i co z przepustami jezeli okres 1/4 kary juz minal a data apelacji jest bardzo odlegla??

z tego co wiem zeby dostac przepustke musi miec podgrupe p2i pisacv prozby o ta przepustkle pozniej ma komisje i jezeli sie zgodza to dostaje przepustke pierwsza na 30 godzin

Nie wiem ale tak jest na ul. Młyńskiej w Poznaniu. Najpierw 10 h, potem 30 h no a potem znów trzeba się prosić o komisję aby wychodzić na wielodniówki.

[cytat="marta222"]Nie wiem ale tak jest na ul. Młyńskiej w Poznaniu. Najpierw 10 h, potem 30 h no a potem znów trzeba się prosić o komisję aby wychodzić na wielodniówki.[/cytat]
Dobrze wiedzieć jak jest na Młynie, bo nie wiem czy T. nie będzie tam przez jakiś czas.

Dziwczyny i znowu, co ZK to obyczaj, u nas pierwsza przepustka 5 godzin. :(

na Białołęce 30h ale i te 30h było dobre

Powrót