B
bl1tz1
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 64
bardzo prosze o odp. dzisiaj mial sie uprawomocnic wyrok ale sie nie uprawomoscnil poniewaz Pani Prokurator zlozyla apelacje!! maz odsiaduje juz 1 wyrok i ma podgrupe P1 tylko dlatego ze mial w toku ta sparwe. Dyrektor ZK powiedzial mi ze jak sprawa sie skonczy to maz satnie na komisje i nie ma przeciwskazan zeby nie dostał P2 i moze wtey go przewioza blizej miesca
zamieszkania! czy teraz kiedy Pani Prokurator zlozyla apelacje to bedzie blokowac wszytsko tz ta komisje na zmiane podgrupy i przewiezienie go do innego ZK????? Adwokat powiedzial ze nie powinno ale nie zna wewnetrznych przepisow w ZK!! prosze o odpowiedz bo nie wiem jak mam rozmawiac z wychowawca meza!!
i co z przepustami jezeli okres 1/4 kary juz minal a data apelacji jest bardzo odlegla??
zamieszkania! czy teraz kiedy Pani Prokurator zlozyla apelacje to bedzie blokowac wszytsko tz ta komisje na zmiane podgrupy i przewiezienie go do innego ZK????? Adwokat powiedzial ze nie powinno ale nie zna wewnetrznych przepisow w ZK!! prosze o odpowiedz bo nie wiem jak mam rozmawiac z wychowawca meza!!
i co z przepustami jezeli okres 1/4 kary juz minal a data apelacji jest bardzo odlegla??