R
Ripper
Moderator globalny
- Odpowiedzi
- 18 838
Krótko mówiąc, jeszcze manatków nie zwijamy? 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tą sytuację da się jakoś racjonalnie wytłumaczyć."bo znajoma pracująca w .......... tak mi powiedziała, a przecież jak tam pracuje to się zna" :smile: Po dokładnym wypytaniu okazuje się, że ta znajoma jest sprzątaczką w urzędzie, albo gońcem. W znanym mi US najchętniej udzielał porad strażnik (bardzo miły Pan), który na podatkach znał się na tyle, co wyczytał w broszurkach które rozdawał petentom. :smile:
A tutaj już czekamy myKerimus napisał:Potem ofiary tych porad trafiają tutaj.
W tym jest pewien głęboki sens. Przecież on od lat , stojąc na bramie mógł czytać z nudów te broszurki i ze względu na praktykę nie tylko zapamiętac perfekcyjnie ich treść ale nawet zrozumieć. Można powiedzieć nawet, że on czerpał bezpośrednio z krynicy wiedzy tryskającej w US. :lol:Janusz M. napisał:W znanym mi US najchętniej udzielał porad strażnik (bardzo miły Pan), który na podatkach znał się na tyle, co wyczytał w broszurkach które rozdawał petentom..
A mogło być inaczejCB61 napisał:Pewnej Pani udzieliłem porady dot. wynajmowanego przez nią mieszkania a w szczególności zawartej umowy najmu. Wskazałem jej wszelkie błędy które w tej umowie miały miejsce. Ta Pani udała się do "fachowca" który powtórzył je dokładnie to co jej wcześniej powiedziałem lub nawet mniej, lecz on za poradę wykasował 100zł a ja zrobiłem to za darmo.
NA FP z pewnością dostałby rangę "Praktyk".xdcc napisał:W tym jest pewien głęboki sens. Przecież on od lat , stojąc na bramie mógł czytać z nudów te broszurki i ze względu na praktykę nie tylko zapamiętac perfekcyjnie ich treść ale nawet zrozumieć.
Forumowiczka może i nie, ale za to jakie zainteresowanie Moderatorów!!a forumowiczka już chyba nie jest zainteresowana tematem
Derosi - ale to święta prawda a nie g..... prawda!!Jednakże nikt nie wmówi mi że białe jest białe a czarne -czarne
CB61 napisał:Forumowiczka może i nie, ale za to jakie zainteresowanie Moderatorów!!![]()
Forum prawne nie służy do nabijania postów.rubbermaid napisał:Ano, trzeba gdzieś sobie (z) postów ponabijać...
Kurcze, a ja znowu spóźniona. Ale jestem! I nie chce mi się wymądrzać (dziwne, ale prawdziwe).CB61 napisał:Ale takiego "najazdu" Moderatorów chyba dawno nie było. Aż miło popatrzeć i poczytać![]()
I nie chce mi się wymądrzać (dziwne, ale prawdziwe).