C
czamek78
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 38
lub jeśli nie podpiszą statusu skazanego...
często ze względu na apelację,lecz to mylne rozumowanie
Apropos aresztu śledczego ,2 lata też można przedłużać,a na dołku czasem siedzi się dłużej niż dwa dni. Jeśli tak to proszę pomóc mi uzyskać odszkodowanie.
Mnie przewieżli na areszt po tygodniu siedzenia na Żytniej w Wawie,a pózniej nikt
nie mógł się przez miesiac do mnie dostać,gdyż oficjalnnie moiałem być w innym a.ś
Znalazłem się we własciwym po miesiącu.
prawo ,a to co się dzieje w z.k to dwie odrębne sprawy
Nikt tego nie przestrzega,a wychowawcy i dyrektor nie są by nam pomóc,a prawo
i regulamin jest tylko dla nich....
Tym powinien się zająć Rzecznik Praw Człowieka,ale jak jest z wizytacją to w obecnosci
administracji,a więzniowie są zastaszeni i nie mówią jak jest naprawdę,gdyż każdy chce wyjść z wokanndy.
pozdrawiam...
często ze względu na apelację,lecz to mylne rozumowanie
Apropos aresztu śledczego ,2 lata też można przedłużać,a na dołku czasem siedzi się dłużej niż dwa dni. Jeśli tak to proszę pomóc mi uzyskać odszkodowanie.
Mnie przewieżli na areszt po tygodniu siedzenia na Żytniej w Wawie,a pózniej nikt
nie mógł się przez miesiac do mnie dostać,gdyż oficjalnnie moiałem być w innym a.ś
Znalazłem się we własciwym po miesiącu.
prawo ,a to co się dzieje w z.k to dwie odrębne sprawy
Nikt tego nie przestrzega,a wychowawcy i dyrektor nie są by nam pomóc,a prawo
i regulamin jest tylko dla nich....
Tym powinien się zająć Rzecznik Praw Człowieka,ale jak jest z wizytacją to w obecnosci
administracji,a więzniowie są zastaszeni i nie mówią jak jest naprawdę,gdyż każdy chce wyjść z wokanndy.
pozdrawiam...