A
armika
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Akte dziękuje teraz to super wytłumaczyłeś. Wielkie dzięki.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dopiero co to tłumaczyłam. Komisja dot. oceny postępów w procesie reso odbywa się co najmniej raz na 6 miesięcy, co oznacza że równie dobrze może nastąpić w każdej chwili, ale jeśli chodzi o ewentualny awans, o który wychowawca może wnioskować na komisji to nie jest takie raz-dwa, wychowawca musi poznać przecież osadzonego, stwierdzić czy faktycznie będzie nadawał się do warunków zwiększonej samodyscypliny, a po 3 miesiącach to nie liczyłabym na to choć na pewno historia zna takie przypadki, ale osadzony, żeby otrzymał awans musi się czymś wykazać w ogóle, a jak on dopiero co tam się pojawił to nie wiem czy aż tak bardzo zdążył się wykazać.1208malenstwo napisał:...i ma podgrupę obecnie p1 obecnie ma za sobą trzy miesiące jak jest zamknięty czy może już się starać o grupę p2 aby mu zmienili czy dopiero po pól roku siedzenia:!::!::!::!:
Marianooowa napisał:a po 2 nie można wyjść po 3 miesiacach, na wokande mozna stawać po 6 miesiecach![]()
1208malenstwo napisał:czy może już się starać o grupę p2 aby mu zmienili czy dopiero po pól roku siedzenia:!::!::!::!:
gorzata napisał:tylko pytam czy am szanse na p3!
NiewiernyAniol napisał:I moje pytanie czy biorąc pod uwagę wszystkie te okoliczności ma szanse dostać grupę r2??
forg napisał:Biorąc pod uwagę to, że za nic ma postanowienia i wyroki sądu - (czyli dostał nakaz stawienia się i zlekceważył) to ma marne szanse.
NiewiernyAniol napisał:więc nie można tutaj mówić o ukrywaniu się prawda??
forg napisał:Pierwszym dowodem na zrozumienie błędu i na to, ze człowiek się zmienia jest odpokutowanie win.
NiewiernyAniol napisał:On rozumie swój błąd, wie że zasłużył na karę, po prostu chciał być blisko dziecka..![]()
forg napisał:Zatem będzie trzeba zadbać, by nie mógł wybrać np. dłuższego pobytu z dzieckiem. Bo taki miał kaprys.