Podgrupy klasyfikacyjne np.P1, P2,P3

• Autor wątku Autor wątku Nisiator
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
drogi seimon ta kwestia zostala juz wyjasniona w PW i w tym przypadku w postanowieniu znalazł sie art. 64§1:)

Mam pytanie mój łubuz siedzi jeszcze w Aś w tarnowskich górach dostał już jeden wyrok 3 lata 6 miesięcy, ale ma jeszcze 2 sprawy... Przyznali mu podgrupe M1p czy coś takiego już wiem, że przysługują mu 3 widzenia w miesiącu, a po jakim czasie może starać się o przepustki i warunkowe zwolnienie ?

Angii napisał:
a po jakim czasie może starać się o przepustki i warunkowe zwolnienie ?

Bardzo proszę sobie przeczytać temat o warunkowym zwolnieniu oraz o przepustkach. Długie? Można je przeszukać za pomocą odpowiedniego narzędzia.
Tak na marginesie - nieprędko jego noga stanie "na wolności".

szukałem na forum i nie moge znalesc wyszedłem z AS i tam mi mówili ze ciezko bede miał zebym dostał P2 ze wzgledy na art bo jestem karany z ust przeciw działaniu narkomanii i psycholog mówił ze ciezko z tym art isc na pół otworek, a tak w ogóle to starałem sie na AS o prace i sprzatałem troszki<1mies> ale tak jakby na czarno bez zarejestrowania bo za przemyty handel narkotykami niby nie moga. moze ktos opowie o swoich lub bliskich doswiadczeniach bo sprawowanie miałem dobre jeden wniosek nagrodowy zero kwitów<5miesiecy>, 2 lata temu jak siedziałem w lbn<2miesiace> to tez 0 kwitów i z 3 nagrodowe
wiem ze to komisja ocenia ale czy ktos byłw takiej sytuacji i miałP2 czy P3 chce podkreslic ze byłem juz karany z tej samej ustawy UPDN ale jestem petka nie mam 64
dziekuje za kazda pomoc

no właśnie :D o co ? Bo jeżeli chodzi Ci o to czy możesz mieć podgrupe P2 lub P3 mając wcześnie problemy z narkotykami to ja Ci odpowiem, że możesz :)

no dokładnie o to. bo psycholog w AS mówił mi ze na komisjach nie chca dawac ludziom za ust PDN podgrupy P2 i P3 czy ktos zna takie przypadki ze nie chcieli dac wogóle a jak dali P2 to po jakiej czesci odsiadki

dzieki w takim razie jak ja przesiedziałem juz 5 mies na Sledczym to przy drugiej komisji na podgrupe powinienem dostac ale nic pewnego dobra jeszcze raz dzieki
a za te dragi to jaki miał wyrok ze po 9 mies otworzyli mu P2

R2 bo to recydywista. Wyrok łączny 30 miesięcy.

Hej, moj Misiu dostał 3.6 tez za narkotki, ale dostał p2 bez zadnych problemow!!:D
ale wczesniej nie byl nigdy karany!

hej, mam takie pytanie jeżli mój łobuz dostał M1 w Aś wTarnowskich Górach, to teraz jak go przenieśli do ZK w Wojkowicach będzie miał znowu komisje czy musi czekać te pół roku ? W tarnowskich powiedzieli mu że dostał by M2 ale nie mają takiego odziału, a po za tym ma jeszcze jedną sprawe w toku, mówil że jak go przewiozą do Wojkowic to napewno dostanie M2, ale mieli go przewieść po zakończeniu sprawy,a już wczoraj miał transport i teraz już nic nie wiem jak z tą grupą będzie :(

Grupę będzie miał taką jak ma obecnie po przewiezieniu do inngo zakładu....

a czy jest możliwość aby kogoś od razu skierowano do zakładu karnego typu otwartego ? czy najpierw musi być P1 lub P2 i dopiero potem P3 ??

mój K. jestm narazie w areszcie tymczasowym do rozprawy w Raciborzu.
Raz już "siedział" , wiec jaka grupe może dostac ? i jak to wszystko jest z tymi grupami. Bo chyba troszke tego nieogarniam

anetosia skoro juz uprzednio odbywał karę pozbawienia wolności to zapewne dostanie R ale czy to będzie 1,2 lub 3 to zależy od wyroku. Poniżej masz jakie są podgrupy i odpowiednie do nich art. oraz polecam poczytać wątek tu znajdziesz odpowiedzi na nurtujące Cie pytania, dotyczące podgrup.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
witam czy ktos moze orietuje sie na temat przepustek 6 miesiecy przed koncem wyroku o klimatyzacje sie na wolnosci prosze o pomoc:rolleyes:

Prosze o pomoc nie wiem dlaczego ale moj maz jest pierwszy raz karany zostal przewieziony z ekstradycji z Hiszpani jego wyrok to 18 miesiecy wyrok zapdl w 2000 roku w zk przebywa w rawiczu od 18 marca 2010 dostal grupe P1 pracuje i nie chca mu dac P2 mowia ze z ekstradycji czy to jest wystarczajacy argument zeby odmawiali mu otwarcia grupy .Prosze bardzo o rade jak to mozna zalatwic wszystko Bardzo dziekuje i pozdrawiam wszystkich

Jeśli wyrok zapadł w 2000 r. to najwidoczniej Twój mąż się ukrywał przez dłuższy czas. Dlatego nie chcą mu zmienić grupy!

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót