M
maras.zdz
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam. Czy mogę podjąć pracę widniejącą w urzędzie pracy z danymi pracodawcy i gdzie kierować CV będąc niezarejestrowanym w urzędzie prący (urząd ten jest z mojego rejonu)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Podjąć możesz jeśli pracodawca zdecyduje się na Twoją kandydaturę... ale postępuj zgodnie z instrukcją podaną w ofercie. Skoro pracodawca decyduje się na udostępnienie swoich danych i dopuszcza bezpośredni kontakt, to oznacza, zgadza się na to , iż jego oferta będzie dostępna nie tylko dla osób zarejestrowanych jako osoby bezrobotne w danym PUP.maras.zdz napisał:Czy mogę podjąć pracę widniejącą w urzędzie pracy z danymi pracodawcy i gdzie kierować CV będąc niezarejestrowanym w urzędzie prący (urząd ten jest z mojego rejonu)
Jeśli jest niezarejestrowany w PUP, do którego zgłoszono ofertę, to jego wizyta w PUP nic nie da... więc szkoda czasu. PUP-owi nie wolno jest w tym przypadku udostępniać szczegółów oferty.nintendo007 napisał:Jeśli nie ma danych tylko np.numer oferty, zgłoś się do pośrednictwa pracy w PUP.