A
alwa84
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
- Autor Autor
wychodzi na to że jest coraz fajniejsza, zaczyna sie wypierac ze cos zrobila lub powiedziala i teraz ta kasa 1500/2000pln
zastanawialam sie wlasnie czy kase dawac jej do reki z pismem w 2 kopiach z jej podpisem ze je dostala czy jednak przelewy
ale chyba Twoja wersja jest lepsza
, tylko że w rozmowie powiedziala ze jesli nie oddam jej 800pln w ciagu miesiaca to kwestia rat jej nie interesuje
na razie moj jedyny zarobek to 400pln ktore mam dostac w przyszlym tygodniu wiec nijak sie ma do jej oczekiwan
poza tym oczekuje ode mnie tylko kasy a nie mowi nic o wstrzymaniu sie chociazby z kolejnymi zgloszeniami na policje, lub ich wycofaniem
ale cyba rzeczywiscie zgloszenie na pismie checi rozlozenia na raty bedzie najlepszym wyjsciem
przynajmniej bedzie slad ze ja probuje cos robic
dziekuje
zastanawialam sie wlasnie czy kase dawac jej do reki z pismem w 2 kopiach z jej podpisem ze je dostala czy jednak przelewy
ale chyba Twoja wersja jest lepsza
na razie moj jedyny zarobek to 400pln ktore mam dostac w przyszlym tygodniu wiec nijak sie ma do jej oczekiwan
poza tym oczekuje ode mnie tylko kasy a nie mowi nic o wstrzymaniu sie chociazby z kolejnymi zgloszeniami na policje, lub ich wycofaniem
ale cyba rzeczywiscie zgloszenie na pismie checi rozlozenia na raty bedzie najlepszym wyjsciem
przynajmniej bedzie slad ze ja probuje cos robic
dziekuje