Pomowienia o pobicie

• Autor wątku Autor wątku dzialus
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dzialus

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
14
Dzien dobry.jestem w trakcie rozwodu z żoną ,z ktora nie mieszkam od pół roku, w dodatku zalozyla mi sprawe w sadzie grodzkim o żekome pobicia jej przezemnie,kiedy to przez to pobicie znalazla sie w szpitalu na pięć dni,co udokumentowała wypisem ze szpitala(sprawa w toku),jakiś czas puzniej podobno podbiłem jej oko .dodam ze rozpad zwiazku nastapil przez to ze zona znalazla sobie kochanka,uwazam ze to on ja bije a ona wszystko na mnie zwala,tak tez zeznalem w sadzie.Dziś dostalem wezwanie w celu przesluchania o kolejne zekome pobicie żony.Chciałem zaznaczyc ze zona w sadzie zeznałą że przy tych pobiciach nie bylo swiadków,podejrzewam ze i tym razem jej pobicie w ten sposob wygladalo tzn.ze nikt nie widzial kto ja bil tylko ona sama.Boje sie ze przez te bzdury co ona na mnie wygaduje pójde jeszcze do wiezienia.Prosze powiedzcie mi czy grozi mi wiezienie ,bo wydaje mi sie ze sad mi nie wierzy, a nie wiem jak udowodnic ze to nie ja ją bilem :(

a gdzie byłes w czasie tych rzekomych naruszeń nietykalności cielesnej ? - i kto to może potwierdzić?

ps. pobicie to coś zupełnie innego niż naruszenie nietykalności cielesnej...

tego dnia co zona wyladowala w szpitalu bylem na moim mieszkaniu z córeczka,a gdzie byłem tym razem co żona zostala znowu pobita tego nie wiem ,bo nie wiem kiedy te pobicie mialo miejsce,bo narazie mam tylko wezwanie na przesluchanie.A jezeli bylem w tym czasie z rodzina lub z moja obecna kobieta czy to sa wiarygodni świadkowie?

Zapomniałem dodać ze jestem oskarzony w tej sprawie sadowej z art.157kk i 207kk.Nigdy wczesniej nie bylem karany

przeciez napisalem ze ja bylem w domu z dzieckiem a zona nie mam pojecia, bo to juz byl ten okres kiedy juz ona nie mieszkała zemna

[cytat="dzialus"]przeciez napisalem ze ja bylem w domu z dzieckiem [/cytat] a gdzie to wczesniej napisales?

ok.moze wczesniej nie tak dokladnie napisalem

Skoro nie jest pan sprawcą tych czynów, należy podnosić , że w dacie czynu był Pan gdzie indziej, najlepiej wskazując gdzie-ponieważ alibi należy uprawdopodobnić.

tylko ze ja nie mam jak uprawdopodobnić ze akurat w tym czasie bylem z dzieckiem w domu,bo kto uwierzy piecioletniemu dziecku

jak ktos chcialby dodac cos jeszcze do tego tematu to bardzo prosze,bo jest on nadal aktualny

Powrót