forg napisał:
Wypisz się z tego forum. Jesteś agresywny i do tego obrażasz Polaków. Czepiasz się czyjegoś języka polskiego a sam używasz rusycyzmów.
A ty na Wiejską, jak chcesz tutaj uprawiać politykę i bawić się w "językowego ra*istę". Jesteś nim ?. "frog" nie ośmieszaj się! I kolejny raz: NIE DOPISUJ MI CZEGOŚ CZEGO NIE MA i NIE BYŁO PO MOJEJ STRONIE, a tym bardziej jakieś upolitycznienie !. Jesteś uprzedzony, masz "polityczne klapki na oczach" i na tym punkcie masz fobię, czy jak ?
GDZIEŚ MAM POLITYKĘ!, a ty widać jesteś chyba za bardzo umoczony politycznie i chcesz narzucić swoje głupie polityczne uprzedzenia innym !!. Nie tędy droga !!. Sam używasz jakiś potocznych oznaczeń danej sytuacji typu "wjeżdżanie przed nos" !!. Wydumałeś sobie problem i to drążysz.
Wykaż prawnie, merytorycznie etc. "polonisto" co jest złego w używaniu potocznych nazw itd. ?. Jest jakiś zakaz ? Podaj Źrodło.
Czy jesteś "SŁOWNYM aka tzw JĘZYKOWYM RASISTĄ" ??
"rusycyzmów" ? - ja pier*ę, co za głupota !!. Na drzewo "frog" z tą polityką. A jak takiś gość i do tego upolityczniony, to wskaż - ? - mi gdzie wskazałem jakąkolwiek narodowość itd. co do autora, poza wątpliwością czy jest polakiem z uwagi na sposób opisywania sytuacji itd., a tym samym pośrednio, iż może mieć problem z odbiorem przyszłych treści, gdyby pisać w domyślnej formie. Wykaż prawnie i merytoryczne że nie mogę mieć wątpliwosci !.
Nie domyślileś się "frog" tj gwiazdo, praktyku grupy, że autor może być np. dyslektykiem ?. Czy to coś złego zapytać się - nawet pośrednio - drugiej piszącej osoby, aby mniej więcej wiedzieć w jaki sposób przyszłościowo
ewentualnie pisać tj podpowiadać ? A ty od razu wylatujesz z jakąś debilną polityką !
"frog" - JAKICH POLAKÓW ??. Co ty bredzisz ?? Ty mnie obrażasz, pomawiasz o jakies polityczne głupoty, czy jakies inne "fobie" etc.! Wskaż i uzasadnij prawnie !!. Co to znaczy "agresywny" ??. Wskaż i uzasadnij prawnie !
Obecnie to ty co chwilę się czepiasz, dopisujesz mi jakieś swoje bzdurne twoje wymysły itp. !! Wróć do szkoły podstawowej, bo najwidoczniej masz problem na poziomie podstawówki, "polonisto". Ponoć praca(nauka) czyni wolnym. Także działaj, to się uwolnisz od politycznych "klapek", które chcesz tutaj narzucać.
Autor napisał "koślawo" swoją historię i inne elementy, co spowodowało że być może nie jest polakiem i próbował jakoś przedstawić swoją opowieść. I TYLKO TYLE, NIC WIĘCEJ !. A ty od razu wylatujesz z jakąś debilną polityką ! Kolejny raz masz jakieś urojenia w moim kierunku, dopisujesz mi jakieś swoje herezje, i dziecinne wymysły których po mojej stronie NIE BYŁO ANI NA JOTĘ !!. I OD RAZU JAKIEŚ UPOLITYCZNIONE FOBIE I BZDURY !!. Zwisa mi i powiewa twoje umoczenie w polityce ! i sobie nie życzę abyś mi tutaj wchodził z polityką w moje wypowiedzi !. Gro ludzi korzysta z translatora i to niezależnie jaki jest domyślny język danej osoby. Gro ludzi tez korzysta ze słownika "systemowego" aby poprawić dane słowa. Czy to coś złego i że do tego przyczepiasz polityczną itd. łatkę ?
forg napisał:
No i to jest kluczowe zdanie. Ile czasu upłynęło od zmiany pasa. Co to znaczy "po chwili".
dalej braki w języku polskim. Naucz sie konstruować pytania tj czym się charakteryzuje zdanie mające być pytaniem, a dopiero wtedy dowalaj się do innej osoby, dopisujac swoje herezje, polityczne bagno itd. !.
Kim ty jesteś że będziesz mi dyktował ??.
Także "frog" kolejny raz, ale z mniejszą dozą kultury : ODWAL SIĘ ODE MNIE, bo nie piszesz z dzieciakiem czy nastolatkiem !!
Wyczerpałem aż nadto temat i czas z pisaniem z tobą "frog". Nie odpisuj, bo mi to lotto, ale odpiszesz, bo musisz, hahah. A jak dalej masz problem, to wyżal mi się na prywatną wiadomość.
Jak to powiedział Boguś Linda - "Nie chce mi się z tobą gadać". Szkoda mi czasu, a ty "frog" - kolejny raz powtórzę - odwal się ode mnie i nie odnoś się politycznie itd. do moich wpisów, jak masz jakieś fobie i NIE DOPISUJ mi czegokolwiek do moich wypowiedzi i DO MNIE !!, bo to świadczy o twoim uprzedzeniu do innych !
---------------------------------