S
schiziak
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witajcie! Moj partner zostal aresztowany w uk , od wtorku jest w wiezieniu, w uk jest juz 5 lat , gdy tu wyjechal mial wyroki w zawieszeniu i kuratora, wyjechal bo nie mial tu nikogo gdy opuscil wiezienie, wyslal list do sadu ale oni niby tego nie otrzymali i w ten sposob odwiesili mu to ogolnie jest tego 6 lat, zostal tu zatrzymywany kilkakrotnie ale zawsze go puszczali a tylko dlatego byl zatrzymywany bo nie wstawial sie na rozprawy tak jak na ostatnia, lecz teraz sedzia powiedzial ze jest poszukiwany w Polsce dlatego zostaje osadzony w miejskim wiezieniu, wiedzieli o tym wczesniej ze w Polsce jest list gonczy mimo to puszczali go ale nie tym razem, nie ma europejskiego nakazu aresztowania ale powiedzieli mu ze to aktywuja, mamy dwoje dzieci jedno najmlodsze ma dwa miesiace
, jestem zrozpaczona i zalamana , pisalismy do sadu o zawieszenie na nowo tych wyrokow jak bylam w ciazy, boje sie ze go deportuja.....BLAGAM Was jesli ktos ma konkretne pojecie na ten temat piszcie do mnie, kazda wskazowka bedzie dla mnie pomocna!!!!!