S
spendek
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 17
witam wszystkich jestem nowym urzytkownikiem w sumie to zalozylem konto tylko poto zeby ktos mi pomogl
moze krotko opisze sytulacje
pewnego dnia po przyjsciu do szkoly wychowawca poinformowal mnie i mojego kolege o tym ze zlapany w szkole diler zeznal iz sprzedawal mi i mojemu koledze narkotyki w postaci marichuany a jezeli sprzedawal to my je mielismy a jezeli je ielismy to zarzut posiadanie na szybko sie dowiedzialem kto to jest i podczas rozmowy nie ukrywal ze zlozyl obciazajace nas zeznania z usmiechem na twarzy
ogolnie nic sobie z tego nie robilismy bo przeciesz nie moga nam nic zrobic za nic a tu jednak nie po niecalym miesiacu od rozmowy z wychowawca przyjechala po nas policja zostal nam przedstawiony zarzut posiadania 20 g marichuany
(takiej ilosci to ja na oczy nie widzialem a co dopiero posiadac) zlozylismy zaznania ze nic takiego nie mialo miejsca tylko pozostaje pytanie dlaczego podal akurat nas jesli sie nie znamy otoz byl troszke wczesniej pewien incydent na dyskotece skonczylo sie na tym ze ten ktory teraz oskarza nas mnie i kumpla zostal "wyprowadzony"" z dyskoteki 
teraz wzamian za to jak go zlapali to wrabia nas w 20 gram zielska ;/ odbyla sie konfrontacja diler podtrzymuje swoje zeznania my oczywiscie swoje
a pytania brzmia jak to sie dalej potoczy i czy sad moze dac wiare dilerowi ?? b.prosze o odp z gory dziekuje
moze krotko opisze sytulacje
teraz wzamian za to jak go zlapali to wrabia nas w 20 gram zielska ;/ odbyla sie konfrontacja diler podtrzymuje swoje zeznania my oczywiscie swoje
a pytania brzmia jak to sie dalej potoczy i czy sad moze dac wiare dilerowi ?? b.prosze o odp z gory dziekuje