N
natalii4
Zbanowany
- Odpowiedzi
- 25
Witam,mam problem w pracy doradzi ktos i pomoze?za nie caly miesiac koncze staz.Jestem na stazu w Stowarzyszeniu pracuje z chorymi dziecmi.Zawsze chcialam sie tam dostac od lat sie staralam wkoncu sie udalo.Przyjmuja tam glownie po znajomosci,wiekoszosc ma tylko liceum a mnie sie dyrektorka uczepila,ze mnie nie zatrudni bo nie mam studiow a to ze mam studium to sie nie liczy.Problem w tym,ze slyszalam od dziewczyn,ze dyrektorka planowala sie juz dawno mnie pozbyc z osrodka.Nagadala prezesce na mnie glupot.Bylam w urzedzie pracy i powiedzieli mi,ze po stazu musi mnie zatrudnic na okres 6 miesiecy po zakonczeniu stazu tak jest w umowie.Ona nie chce i wymysla,ze nie ma wolnych etatow.Sa w osroku 2 babki,ktorych nikt nie cierpi obgaduja aby i malo co robia jedna w osrodku zamaist sie zajmowac praca to handluje avonem powinna zostac zwolniona za takie cos.Chodzi o to,ze te dziewczyny byly zemna niestety na grupie i zazdrosic,ze mi dobrze idzie i dzieci mnie lubia i zebym czasem awansu nie dostala donosliy do dyrekcji pierdoly i oszczerstwa na moj temat np ze przeklinam na sali kaze sikac dziecia przez okno.dyrektorka tez jest nei wporzadku duzo wymysla i wszystko co powie prezesce to jej wierzy w to.Glownie te skargi wpynely tez na decyzje,ze nie chce mnie po stazu zatrudnic.Byly tez kradzieze w osrodku i dyrekcja zamknela pracownikow na kilka godz w sali na klucz i przeszukiwali torebki a tak nie wolno.
czy moge powiadomic o sprawie prokuratora kogos,zeby mi pomogl wsumie oszczerstwa i wymysly sa karalne.I musi mnie zatrudnic po stazu co robic?
- korzystaj z tego i nie pisz postu pod postem.
czy moge powiadomic o sprawie prokuratora kogos,zeby mi pomogl wsumie oszczerstwa i wymysly sa karalne.I musi mnie zatrudnic po stazu co robic?
- korzystaj z tego i nie pisz postu pod postem.
Ostatnią edycję dokonał moderator: