M
manian111
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 23
Dzien dobry . Chciałbym się spytać , zorientowac bo ostatnio to bardzo częsty problem . Bo zamierzam pozwać sanepid do sądu za poniesione straty finansowe z powodu niepracowania, siedzenia na kwarantannie i przede wszystkim z powodu długotrwałej izolacji w domu, braku swobody przemieszczania się co bardzo negatywnie wpłynęło na moją psychikę . Siedzę już 5 tydzien na tej kwarantannie i bardzo się czuję źle psychicznie. Ja miałęm wynik negatywny. miałem robiony tylko test. Brat i rodzice mieli wirusa . Mieliśmy kwarantannę do 25 sierpnia . Najpierw moja mama miała negatywne wyniki , potem tata . Brat odzyskał wolność na skutek zmiany rozporządzenia ministra zdrowia o kwarantannie . Mój tata miał ostatni negatywny wynik testu 3 września ( dzien wcześniej badanie ) . 24 sierpnia sanepid przedłużył nam do 7 wrzesnia kwarantannę . potem 31 sierpnia do 10 września. Potem zaś z kolei 8 wreśnia dowiaduję się że ci upośledzeni umysłowo ludzie przeluzyli to do 14 września . jak wcześniej pisałem wpływa to bardzo namnie negatywnie , na mój nastrój . chciałbym założyć sprawę przeciwko Sanepidowi lub Skarbowi Państwa w sądzie .