Pożyczki chwilówki

• Autor wątku Autor wątku hammerdiner
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Wszystko jest prawda ale ostatnio mialem 10zl dlugów to mi pomogli z tego wyjsc i obiecalem im ze juz nie wejde to a weszlem od razu zeby obstawic mecze i szybko na prosta wyjsc dla tego nie moge juz im powiedziec ze nagle 3000zl doszly czy tam 4000 bo juz wole nie wiedziec co bedzie .

nie nie pojde grac u bucha, przejrzalem na oczy ze to ciagle problemy rodzi i nigdy nie pomaga w takich chwilach , musze przez wszystko z studiowania zrezygnowac bo nie dam rady z tego wyjsc ;/

Ostatnia edycja:
Ostrzegam! Zadawaj pytania prawne. Porady o grach inne forum.

xxx moderacja xxx zbyt długi cytat !

To podpowiesz ?

Nie chcę rozmawiać z Tobą jak głuchy ze ślepym, w poście o godz. 11:30 zadałem Ci dwa pytania, na które nie odpowiedziałeś. Buk odpada, doradzam całkowitą spłatę tylku chwilówek, ile obecnie możesz, podkreślam - całkowitą, bo tej hydrze odrastają głowy. To czego nie możesz spłacić, prosisz rodzinę o pomoc. I tyle. Nie ma innego dobrego rozwiązania. Jeśli tak nie postąpisz w marcu 2017r. będziesz marzył, by był 9 dzień grudnia 2016r.

Alladyn_A napisał:
Nie chcę rozmawiać z Tobą jak głuchy ze ślepym, w poście o godz. 11:30 zadałem Ci dwa pytania, na które nie odpowiedziałeś. Buk odpada, doradzam całkowitą spłatę tylku chwilówek, ile obecnie możesz, podkreślam - całkowitą, bo tej hydrze odrastają głowy. To czego nie możesz spłacić, prosisz rodzinę o pomoc. I tyle. Nie ma innego dobrego rozwiązania. Jeśli tak nie postąpisz w marcu 2017r. będziesz marzył, by był 9 dzień grudnia 2016r.

Przepraszam za nieświadoma ignorancje tych dwoch pytan, od kilku dni niedostępny jestem i żyje juz na jawie szukajac nadziej

Dziekuje za doradzenie, tylko jak wspomnialem rodzina pewnie nie pomoze 3 raz splacic mimo ze dla nich to pryszcz ale mysle ze pomoga jesli zadbam o wniosek uwlasnowolnienia , o to ze ja odpowiadam sam za swoje dlugi, likwidacje kont bankowych oraz wszystkich kont przez ktore jestem w takiej a nie innej sytuacji , dziekuje za rade

Powrót