izuniaem
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 653
ania a może Twój mąż napisze pełnomocnictwo do kierowania firmą podczas jego nieobecności:!:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mąż ani jest już na "przetartym szlaku". Posiada zgode dyrektora na zatrudnienie poza terenem zk bez asysty funkcjonariuszy. W tym przypadku to jest podstawa. Pozostało tylko przełamać ewentualne bariery biurokratyczne. W mojej ocenie ten rodzaj zatrudnienia nie jest zabroniony przepisami. Nie zabrania tego ani kkw, ani regul wkpw, ani przepisy ochronne czy też regulujące sprawy związane z zatrudnianiem skazanych. Trzeba tylko powalczyć, a na pewno się uda. Opieranie się na opiniach, że nikt dotąd nie spotkał się z taką sytuacją nie ma sensu. Ja na przykład znam przypadek gdzie skazany prowadził działalność gospodarczą na terenie zk (w celi). Czy ktoś słyszał o czymś takim?Barbie napisał:Biskup, może nikt nie próbował, a przecież nic nie zaszkodzi komuś, jeśli zaproponuje takie rozwiązanie Dyrektorowi ZK.
Nie słyszałamRecedes napisał:Ja na przykład znam przypadek gdzie skazany prowadził działalność gospodarczą na terenie zk (w celi). Czy ktoś słyszał o czymś takim?