Praca w Służbie Więziennej - II

• Autor wątku Autor wątku Ag_Maz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Chciałbym się zapytać ile trzeba czekać mniej więcej na rozmowę kwalifikacyjną a jeżeli do niej nie dojdzie czy wysyłają jakieś pismo ze jednak nie zostałem przyjęty do dalszej rekrutacji.

o SG zapomnij tam nawet miejsc już brakuje dla pociotków. No ale Służba Więźienna jak najbardziej:)

Labrada - odnoszę wrażenie , że jesteś po osobą, której żadna służba nie chce i dlatego tak się wypowiadasz.

Obecnie nie mając nikogo zaliczyłem 2 etap w SG.
czekam na komisję lekarską.
pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
No to z jednej strony pogratulować, a z drugiej jesteś jeszcze bardzo daleko do munduru...

w sg już tylko komisja lekarska.
to tak daleko?
nie sądze.

towdiman napisał:
w sg już tylko komisja lekarska.
to tak daleko?
nie sądze.
...która może stwierdzić że masz krzywą przegrodę nosową, a nawet nie wiesz o tym czy też inny przypadłość i masz po mundurze.
Daleko?

witam wybiera się ktoś może na podoficerkę w styczniu z okolic podkarpacia

jerzyjez
Mezczyzna.gif
proszę nie pisać post pod postem. Mamy na edycję postu 20 minut.

Mam pytanie gdzie odbywa się test psychologiczny? W Zakładzie Karnym czy w innym miejscu? Test psychologiczny składa się tylko z testu osobowości czy jest jeszcze w tym test na refleks; na spostrzegawczość; wiedzy ogólnej albo jeszcze układanie logicznych zdań z rozsypki wyrazowej? Czytałem, że jest coś podobnego jak test ravena czy to prawda?
Dziękuję za szybko odpowiedz :)

W przychodni MSW w mieście wojewódzkim. Na temat testu już było w tym temacie.

Witam,
Chciałbym złożyć dokumenty do służby więziennej ale niby nie mogę, ponieważ w sierpniu miałem test multiselect do policji i go nie zdałem. Znajomy policjant powiedział mi że dopiero po upływie roku od multiselectu mogę starać się do służby więziennej bo też tam jest test psychologiczny a po nie zdanym teście psychologicznym trzeba rok czekać i dopiero można startować.To jest prawda ? Wiem, że dopiero po roku mogę starać się do policji ale do innej służby?

Witam, to mój pierwszy post. Z racji, że na stronie SW bardzo słabo opisana jest rekrutacja, przywędrowałem tutaj :D Czy dokumenty do rekrutacji mogę zanieść kiedy chcę, czy tylko kiedy jest ogłoszony jakiś nabór ? Czy dostarczam je do środka powiatowego czy wojewódzkiego ? Ile trwa rekrutacja od momentu złożenia dokumentów ?

PS. Damian2701 - Według mnie nie masz racji bo MS polega na wstrzeleniu się w profil policjanta ale mogę się mylić, dowiedz się u źródła i daj mi odp. bo też jestem bardzo ciekawy.

@ Damian2701 nikt ci nie każe się przyznawać że zdawałeś jakiś test.

@19bizon08 byłes na stronie SW i nic tam nie wyczytałeś? Dokumenty możesz zanieść kiedy tylko sobie tego zapragniesz. Pytanie tylko czy ci kadry te papiery przyjmą. No i wytłumacz mi, co to jest środek powiatowy albo wojewódzki?

rp84 chodziło mi o ośrodek :D znaczy ZK :D dzięki za odp.

Witam
Zostałem przyjety do służby w lutym 2013 roku. Czy otrzymam w tym roku całą trzynastkę?

Lepper napisał:
Witam
Zostałem przyjety do służby w lutym 2013 roku. Czy otrzymam w tym roku całą trzynastkę?
Tak, jeśli nie byłeś na chorobowym powyżej 15 dni.

Ostatnia edycja:
Jak długo czekaliście na jakieś info po rozmowie kwalifikacyjnej? I w jaki sposób...telefonicznie czy pisemnie?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót