Praca w Służbie Więziennej - IV

• Autor wątku Autor wątku Temida123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Nie dzwonili,kiedy miałeś telefon?do Nysy składałem?

Do mnie jeszcze nie dzwonili ale jak pisałem kadrowa mówiła mi że koło 15 marca moze być już rozmowa kwalifikacyjna.Ja podałem oddziały Nysa, Prudnik, Strzelce Opolskie.Mi jest obojętne do którego bym się dostał

Termin przyjęcia 24 kwietnia to trochę czasu mają, a z czego korzystasz tylko z ustawą jeśli chodzi o test 😀

Pytania co znalazłem na forum plus z władzy ustawodawczej A Ty?

Lukasz21109 napisał:
Pytania co znalazłem na forum plus z władzy ustawodawczej A Ty?
Na necie i jakieś quizy
Matryce ravena gdziesz rozwiqzujesz?

Ja parę razy rozwiązałem matryce ravena tez z netu jak możesz napisz do mnie na priv

Witam czy otrzymał ktoś z Wrocławia informację o rozpoczęciu pracy? Badania ukończone pod koniec lutego i cisza.

Bart93 napisał:
Witam czy otrzymał ktoś z Wrocławia informację o rozpoczęciu pracy? Badania ukończone pod koniec lutego i cisza.

Podobno ma być ranking z listą przyjętych pod koniec tego miesiąca .....tak mi Pani z kadr powiedziała

Bądźcie świadomi że przerwa w pracy w SW, podczas 12h zmiany, was nie będzie obowiązywać :D

Mxxx88 napisał:
Podobno ma być ranking z listą przyjętych pod koniec tego miesiąca .....tak mi Pani z kadr powiedziała
Dziękuję za informację czyli jak nazwisko ukażę się na liście to przyjęcie na początku kwietnia będzie pewnie najwcześniej

Myślę, że zanim ukaże się ranking, to kandydat zostanie telefonicznie powiadomiony o przyjęciu.

Czy ktoś aktualnie jest po two? Ile pytań? Na ile czasu? Otwarte czy zamknięte?

Magdalena.waw napisał:
Czy ktoś aktualnie jest po two? Ile pytań? Na ile czasu? Otwarte czy zamknięte?

Też mnie zastanawia ten cały test ( jak to wygląda )

Jestem po całej procedurze ....tylko czekać na ranking a póki co two jeszcze nie było
Nie wiem kiedy mają zamiar to zrobić 🤔

Test wiedzy ogólnej jest banalnie prosty ,pytania dotyczące głównie władzy sądowniczej, ustawodawczej i tego rodzaju. Pytania, które zapamiętałem: 1. Kto napisał hymn Polski. 2. Kto jest najwiekszym zwierzchnikiem sil zbrojnych RP. 3. Ilu jest poslow. 4. Ilu jest senatorow. 5. Komu podlega sluzba wiezienna. 6. Kiedy uchwalono konstytucje. Pytania naprawde proste;) Nie ma sie czego obawiac. Mxxx odpisz prosze jak odnieslisiedo Twojej wady wzroku o ktorej wspomnialas kilka watkow wczesniej?;:

Kowal wysłałam priv z odpowiedzą na twoje pytanie .

Witam. Za nieco ponad tydzień mam psychologa po odwołaniu się od decyzji. Chciałbym zapytać się czego mogę się spodziewać na takowym spotkaniu z psychologiem? Czego uniknąć, o czym pamiętać, itd? Każda wskazówka będzie dla mnie rzeczą cenną. Pozdrawiam.

Ale gdzie na pzp czy na obiegowce? Od czego sie odwolywales?

veles1985 napisał:
Ale gdzie na pzp czy na obiegowce? Od czego sie odwolywales?

Od opinii psychologa, dostałem N i dlatego pytam czego ewentualnie mogę się spodziewać na poprawce.

Była to obiegowka i niestety to mi poszło na N.

Ostatnia edycja:
Kto może mi napisać jakie są potrącenia od kwoty zarobków brutto funkcjonariusza SW. Tylko podatek czy tak jak w cywilu rentowe i zdrowotne jeszcze?

OK sprawdziłem odliczenia to 18% podatku dochodowego i tyle. Mam kolejne pytanie bo nie mogę znaleźć a w ustawie nie mogę poprawnie zinterpretować. Pytanie czy praca w cywilu wlicza się do wysługi ?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót