B
bigi001
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
brutalnie, ale przynajmniej zaoszczędziłeś mi niepotrzebnie zmarnowanego czasu.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Marek19852 napisał:Nie ma
bigi001 napisał:brutalnie, ale przynajmniej zaoszczędziłeś mi niepotrzebnie zmarnowanego czasu.
a nie lepiej do biedry lub Lidla?pistollo napisał:Pytanie dotyczyło pracy, a nie służby. Stąd moje zdziwienie. Nie sądzę, żeby lekarz medycyny pracy z powodu niedosłuchu nie dopuścił do pracy na stanowisku wychowawcy, ale mogę się mylić.
pistollo napisał:Pytanie dotyczyło pracy, a nie służby. Stąd moje zdziwienie. Nie sądzę, żeby lekarz medycyny pracy z powodu niedosłuchu nie dopuścił do pracy na stanowisku wychowawcy, ale mogę się mylić.
Aaendrjuaa napisał:Niestety, ale się mylisz. Nie ma znaczenia czy idziesz na strażnika, wychowawcę czy referenta. Każdy te same badania przechodzi i rozporządzenie wyraźnie określa co wyklucza z pracy.
tak możesz ale musi minąć rokpoczątkujący... napisał:Witam , mam takie pytanie może ktoś jest mi w stanie na nie odpowiedzieć. Na początku roku przeszedłem poszczególne etapy rekrutacji na stanowisko strażnika w SW , rozmowa pozytywna sprawność pozytywna, wszystkie badanie idealne lekarzy też pozytywnie, poległem na psychologu, pisałem odwołanie i , niestety kolejna wizyta i znowu wynik negatywny. Mam pytanie czy ktoś tez sie odwoływał? Czy jest możliwość kolejnego odwołania, a jeśli nie to czy mogę jeszcze raz przechodzić rekrutację???
takpoczątkujący... napisał:A to po tym roku to normalnie muszę przechodzić odnowa rekrutację?
Składałam dokumenty pod koniec zeszłego roku - w tym momencie oczekuje na komisję lekarską... Ale po drodze była akcja w wirusem, więc wszystko się przeciąga...Krzynia napisał:Witam. Ile czasu czekaliście na odzew w sprawie rozmowy z psychologiem i badań lekarskich ? Jestem już po rozmowie , teście wiedzy i teście sprawnościowym.
Dodam,że z tego co wiem w moim okręgu psycholog działa normalnie... A komisja lekarska nadal się nie zebrała...Krzynia napisał:Witam. Ile czasu czekaliście na odzew w sprawie rozmowy z psychologiem i badań lekarskich ? Jestem już po rozmowie , teście wiedzy i teście sprawnościowym.
normalnie jak z twojego poboru nie bd tyłu ilu trzeba to robią następneadvi2 napisał:Zdałem testy sprawnościowe 15.05 psycholog miał być w ostatnim tygodniu mają..., nadal żadnej informacji. Dokumenty składałem z końcem lutego. Jeszcze nie skończył się mój pobór, a już widzę ogłoszenie o kolejnym naborze do służby....
advi2 napisał:Zdałem testy sprawnościowe 15.05 psycholog miał być w ostatnim tygodniu mają..., nadal żadnej informacji. Dokumenty składałem z końcem lutego. Jeszcze nie skończył się mój pobór, a już widzę ogłoszenie o kolejnym naborze do służby....