Praca w Służbie Więziennej - IV

• Autor wątku Autor wątku Temida123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Distrojer napisał:
Witam. Mam pytanie. Czekają mnie badania lekarskie do SW. Byłem u okulisty i powiedziano mi że lewe oko mam -0.7 prawe -1.2. Czy to znaczy że nie mam szans na przejście komisji, czy jest szansa?
jakie województwo

Czytałem to co wysłałeś i dalej nie wiem czy się kwalifikuje czy nie 🤣

Witam wszystkich, czy są tu na forum osoby, które wystartowały w ostatnim naborze do OISW GDAŃSK? Ciekaw jestem po jakim czasie od złożenia dokumentów można się spodziewać odzewu z kadr?

Witam czy jest tu ktoś z Białegostoku i miał testy psychologiczne w pod koniec maja ?

Może w takim razie i ja zapytam - jest ktoś z okregu poznańskiego, kto bierze aktualnie udział w rekrutacji ?😉

Migotka2107 napisał:
Może w takim razie i ja zapytam - jest ktoś z okregu poznańskiego, kto bierze aktualnie udział w rekrutacji ?😉
ja nie jestem , poznania

Marek19852 napisał:
Dzięki już tylko lekarze...

To tak samo jak ja - masz już skierowanie ? Niestety nigdy nie miałam przyjemności stawać przed taką komisja i obawiam się, co ciekawego mogą znaleźć... 🤔

Migotka2107 napisał:
To tak samo jak ja - masz już skierowanie ? Niestety nigdy nie miałam przyjemności stawać przed taką komisja i obawiam się, co ciekawego mogą znaleźć... 🤔
Nie mam ale psychol bd z okręgu nie z szpitala to mi się wydaje na plus

Marek19852 napisał:
Nie mam ale psychol bd z okręgu nie z szpitala to mi się wydaje na plus
Nie wiem jak to będzie u nas w MSW (miałeś już pierwsze badania psychologiczne?) Ja mam skierowanie już od początku maja... I tak to sie ciągnie... Na komisję trzeba zabrać ze sobą zaświadczenie od psychologa, który robił Ci testy - więc jakis tam oglad sytuacji będą mieli 😉

Migotka2107 napisał:
Nie wiem jak to będzie u nas w MSW (miałeś już pierwsze badania psychologiczne?) Ja mam skierowanie już od początku maja... I tak to sie ciągnie... Na komisję trzeba zabrać ze sobą zaświadczenie od psychologa, który robił Ci testy - więc jakis tam oglad sytuacji będą mieli 😉

Ja czekam na skierowanie ,żadnego badania jeszcze nie miałem ,to najcięższy etap lekarze

Marek19852 napisał:
Ja czekam na skierowanie ,żadnego badania jeszcze nie miałem ,to najcięższy etap lekarze
Czyli testów psychologicznych też jeszcze nie miales ?😉 Bo z badań to właśnie testy psychologiczne a później już na końcu cała komisja lekarska 😉

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót