M
Marek19852
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 131
- Autor Autor
a ty kim jesteś elektorat PiSu?forg napisał:Facet gadający jak przestępca ma być funkcjonariuszem? Czas już na mnie ....
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a ty kim jesteś elektorat PiSu?forg napisał:Facet gadający jak przestępca ma być funkcjonariuszem? Czas już na mnie ....
Marek19852 napisał:Miałem podobnie a psychol mówiła że już nie ma takiego czegoś że z dziarami nie puszczają ale są wyjątki na twarzy itp
chyba nie znasz realiów kryminałówforg napisał:Facet gadający jak przestępca ma być funkcjonariuszem? Czas już na mnie ....
chyba zyjez w średniowieczumaria.czerwiecc napisał:Myśle, że za liczne tatuaże, akurat w tej branży powinna być mniejsza ilość punktów na rozmowie z psychologiem/psychiatrą, czy komisji. Może ktoś powie, że jestem uprzedzona do takich ludzi, ale to nie o uprzedzenie tu chodzi akurat...
Marek19852 napisał:a ty kim jesteś elektorat PiSu?
Marek19852 napisał:chyba zyjez w średniowieczu
maria.czerwiecc napisał:Marek, a co ma PiS do tatuaży w pracy w zk[/QUOTEtyle co czaskowski
Marek19852 napisał:Spór jest niepotrzebny. Jednak tatuaże nie powinny być kością niezgody (zwlaszcza niewidoczne) w służbie.maria.czerwiecc napisał:Marek, a co ma PiS do tatuaży w pracy w zk[/QUOTEtyle co czaskowski
Joojop napisał:dokladnieMarek19852 napisał:Spór jest niepotrzebny. Jednak tatuaże nie powinny być kością niezgody (zwlaszcza niewidoczne) w służbie.
Marek19852 napisał:chyba nie znasz realiów kryminałów
maria.czerwiecc napisał:DziękiNapisz mi jeszcze jeśli możesz, do jakiego działu startujesz, No i czy ktoś Ci ogarnia tych lekarzy, czy może sama/sam dzwonisz i dopytujesz o terminy przyjęć? No i czy w szpitalu MSW coś robisz czy nic ?
A po co chirurg, tak na marginesie?![]()
suugar_aleks napisał:Ja startuje na strażnika działu ochronyod komisji dostałam tylko kartę obiegową i Pani wskazała mi gdzie mam iść się rejestrować i tyle. Reszta jest w moim interesie jak sobie to ogarnę
wszystkie badania robię we wskazanym przez nich szpitalu MSW - nie mogę nigdzie u siiebie.
A co do chirurga- to nie mam pojęcia po co badania u niego![]()
maria.czerwiecc napisał:Jestem zdziwiona chirurgiem i brakiem stomatologa u Ciebie, jak i psychiatry.No ale, zapewne ukierunkowane jest to stanowiskowo.
Jak Ci idą te zapisy i badania? Kończysz czy zaczynasz? Długo czekasz na wizytę? Masz jakiś termin do kiedy masz się wyrobić ? Dzięki za odpowiedź![]()
maria.czerwiecc napisał:A mogę jeszcze wiedzieć w jakim szpitalu to robisz? Chodzi mi o miasto. Szybko Ci poszło, świetnie.
suugar_aleks napisał:Mam psychiatrę - zapomniałam o nim, a to dlatego że rozmowa z nim jest na samym końcu jak wszystkich innych specjalistów się zaliczy
Zaczęłam 19.06 jak odebrałam obiegówkę i był to piątek- w ten sam dzień udało mi się załatwić 6ciu specjalistów, dzisiaj jestem zarejestowana do laryngologa i ortopedę, właśnie czekam w kolejcea później dopiero na 17 lipca do psychiatry. Wlansie z tym psychiatrą są najbardziej odległe terminy z resztą jak widać wyrobiłam się w dwa dni
czas mam do 20 lipca ze wszystkim więc jestem spokojna że ze wszystkim zdążę
![]()