Praca w Służbie Więziennej - V

• Autor wątku Autor wątku Marek19852
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
M

Marek19852

Użytkownik
Odpowiedzi
131
Migotka2107 napisał:
Mam podobnie... Wolę jednak konkret i krótka piłkę - wiem na czym stoję i co mam robić dalej... Ale tutaj trudno o to 🙄 trzymam kciuki, bo aż za dobrze wiem ile to nerwów... ✊
dokładnie ,zlawszcza czekanie i końcowa komisja lekarska pozdro🙂🙂

Marek19852 napisał:
Jest ale nie znam nr😂
To chociaż tyle, że faktycznie powiedzieli jak będzie 🤣 dużo osób się na nim znalazło ? W ogóle dużo osób startowało razem z Tobą ?

Migotka2107 napisał:
To chociaż tyle, że faktycznie powiedzieli jak będzie 🤣 dużo osób się na nim znalazło ? W ogóle dużo osób startowało razem z Tobą ?
Nr bd na psychologu😂 48 kandydatów

Marek19852 napisał:
Nr bd na psychologu😂 48 kandydatów

Sporo 😁 Duże szansę że jesteś w gronie szczęśliwców...😉 Gorzej jakby było tylko kilka osób 🤣

Migotka2107 napisał:
Sporo 😁 Duże szansę że jesteś w gronie szczęśliwców...😉 Gorzej jakby było tylko kilka osób 🤣
Dokładnie 🙂a u cb ilu było pamiętasz?

Marek19852 napisał:
U mnie to były tłumy...🤣 Na rozmowach byliśmy grupami po kilkanaście osób na daną godzinę... Ale to był nabór do wielu działów... Później na psychologu było nas ze 12 (same dziewczyny), ale wiem że w innych terminach byly inne osoby... Na sprawnosciowce bylysmy we 4 dziewczyny (do tego samego działu na to samo stanowisko) i 7 chłopaków do ochrony, ale wiem też że to był kolejny dzień sprawnościowek... Ile będzie nas teraz w MSW - okaże się w przyszłym tygodniu. Przy czym na sprawnosciowce wszyscy dostali skierowania na badania - więc na pewno będziemy we 4 😉 wiem że wcześniej do MSW jeździli kandydaci do ochrony - ich jest więcej i są pilniej potrzebni 😉

Witam wszystkich ;)
Mam pytanie odnośnie psychotestów i rozmowy z psychologiem. Otóż gdy podchodziłem do tych testów do służby w Policji wymagano "galowego" stroju. Czy ktoś się orientuje jak to wygląda do SW? Jest to ważna kwestia,żeby nie zrobić z siebie błazna :)

Joojop napisał:
Witam wszystkich ;)
Mam pytanie odnośnie psychotestów i rozmowy z psychologiem. Otóż gdy podchodziłem do tych testów do służby w Policji wymagano "galowego" stroju. Czy ktoś się orientuje jak to wygląda do SW? Jest to ważna kwestia,żeby nie zrobić z siebie błazna :)
Ja byłam po swojemu - czyli w jeansach i dosyć kolorowo 🤣😉 reszta w bardziej stonowanych barwach lub właśnie typowo galowo... Jaki to ma wpływ na całość oceny - to nie mam pojęcia 😉 ja przeszlam pozytywnie, chociaż później się śmiałam z tej sytuacji 🤣 myślę że warto zachować umiar i pójść np w jeansach i koszuli, a nie koniecznie w garniturze 😉 dużo też zależy od tego ja Ty się będziesz czuł - żeby było w miarę swobodnie, bo potrwa raczej dosyć długo..m

RE: Praca w Służbie Więziennej - IV

Dziękuję za bardzo sprecyzowaną i dokładną odpowiedź:) to już w poniedziałek/dopiero

Joojop napisał:
Dziękuję za bardzo sprecyzowaną i dokładną odpowiedź:) to już w poniedziałek/dopiero
Proszę 😉 Sama pamiętam jak potrzebowałam dobrego słowa i podstawowych informacji, żeby wypaść jak najlepiej 😉 Dodam, że u nas testy trwaly na prawdę długo... od rana do prawie 14. Więc warto się też zaopatrzyć w coś do picia i jeżeli trzeba - jakaś przekąskę, żeby nie paść z głodu i stresu 🤣 Powodzenia

Witam czy jest ktoś z lubelskiego?

Ciężko jest się dostać na stanowisko młodszego psychologa?

Wisnia1234 napisał:
Ciężko jest się dostać na stanowisko młodszego psychologa?

Tak jak na wszystkie inne - to ruletka 😉 największe szanse mają kandydaci do ochrony - bo są największe braki i najwiecej przyjmują 😉 do innych działów zazwyczaj zwalniają się pojedyncze miejsca - wiec i chętnych na nie jest wiecej.. dużo zależy też od szczęścia - niektórzy startują latami (znam temat od podszewki), innym uda sie za pierwszym czy drugim razem... O innych czynnikach nawet nie wspominam 😉 ile mają wolnych wakatów na tego psychologa ?

Wisnia1234 napisał:
Migotka2107 napisał:
Tak jak na wszystkie inne - to ruletka 😉 największe szanse mają kandydaci do ochrony - bo są największe braki i najwiecej przyjmują 😉 do innych działów zazwyczaj zwalniają się pojedyncze miejsca - wiec i chętnych na nie jest wiecej.. dużo zależy też od szczęścia - niektórzy startują latami (znam temat od podszewki), innym uda sie za pierwszym czy drugim razem... O innych czynnikach nawet nie wspominam 😉 ile mają wolnych wakatów na tego psychologa ?[/QUOTE

4 etaty...
To całkiem sporo 😉 jest szansa żeby faktycznie pomarzyć o zatrudnieniu 😉 pozostaje złożyć dokumenty i czekać na rozwój wypadków 😉

Marek19852 napisał:

Według mojej obiegowki,soecjalisci do oblecenia: ginekolog, internista, kardiolog, ortopeda, okulista, psychiatra neurolog, audiogram i laryngolog 😉 plus badania w labie, zdjęcie RTG i badanie EKG 😉

Migotka2107 napisał:
Według mojej obiegowki,soecjalisci do oblecenia: ginekolog, internista, kardiolog, ortopeda, okulista, psychiatra neurolog, audiogram i laryngolog 😉 plus badania w labie, zdjęcie RTG i badanie EKG 😉
ja jutro bd wiedział co i jak 🙂 powodzenia 😁

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót