M
Migotka2107
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 359
Marek19852 napisał:ja jutro bd wiedział co i jakpowodzenia
![]()
Jutro masz testy psychologiczne ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Marek19852 napisał:ja jutro bd wiedział co i jakpowodzenia
![]()
Dzięki , wzajemnieMigotka2107 napisał:Czyżby jutro testy psychologiczne ?Powodzenia
![]()
Testy i rozmowa mogą trwać nawet 5godz ,a o co pyta to tylko psycholog będzie wiedziaładvi2 napisał:Witam, testy testami, a mógłby ktoś napisać jak wygląda rozmowa z psychologiem, ile trwa, czy jesteśmy tylko my i psycholog? o co tak naprawdę pyta??
Marek19852 napisał:Testy i rozmowa mogą trwać nawet 5godz ,a o co pyta to tylko psycholog będzie wiedział![]()
Ginekolog? A to dobreMigotka2107 napisał:Według mojej obiegowki,soecjalisci do oblecenia: ginekolog, internista, kardiolog, ortopeda, okulista, psychiatra neurolog, audiogram i laryngologplus badania w labie, zdjęcie RTG i badanie EKG
![]()
Emi3004 napisał:Ginekolog? A to dobreciekawe dlaczego? Widzę, ze jesteś już na ostatniej prostej!
Emi3004 napisał:Ja nadal czekam na odzew z ich strony.Trochę mnie to martwi, że się nie odzywają. Myśle, że Ci się uda. Chociaż nigdy nie wiadomo co powie komisja lekarska.
Ja czekam na info w sprawie rozmowy kwalifikacyjnej. Chciałabym mieć już jakiś etap za sobą a tak wielka nie wiadomaMigotka2107 napisał:Tego się obawiam - do samego końca nie ma pewności... A mówili Ci kiedy mniej więcej się odezwa ? Jeżeli sprawa się przeciąga - zawsze można zadzwonić i zapytaćSama tak robiłam
![]()
Może być tak, że mają dużo kandydatów do ogarnięcia i to potrwa... Bo z tego co wiem, teraz dużo osób aplikuje... Na jakie stanowisko startujesz ?Emi3004 napisał:Ja czekam na info w sprawie rozmowy kwalifikacyjnej. Chciałabym mieć już jakiś etap za sobą a tak wielka nie wiadoma
Młodszy instruktor działu kadrMigotka2107 napisał:Może być tak, że mają dużo kandydatów do ogarnięcia i to potrwa... Bo z tego co wiem, teraz dużo osób aplikuje... Na jakie stanowisko startujesz ?![]()
Dział penitencjarnyEmi3004 napisał:Młodszy instruktor działu kadra ty na jakie stanowisko? Tez myśle, ze mogą mieć dużo aplikacji, bo trochę było wakatów w całym ogłoszeniu na poszczególne jednostki.
Nie będę się poddawaćMigotka2107 napisał:Dział penitencjarnyRazem z naborem do penitu był też nabór do kadr czy finansow
pozostaje uzbroić się w cierpliwość i poczekać...
U mnie sprawa ciągnie się od początku roku... Z własnego doświadczenia - nawet, jeżeli teraz by się nie odezwali... A zależy Ci na tej pracy - nie poddawaj się
niestety trudno się dostać i w dużej mierze wiele zależy od szczęścia... I mówię to ja, ktora ten temat wałkuje od lat (więcej niż kilka, więc wiem co mówię
)
Tego się trzymajmyEmi3004 napisał:Nie będę się poddawaćbędę próbować ile się da. Podejrzewam, ze wszystko przedłuża się w czasie ze względów organizacyjnych.
Psycholog zadaje pytania adekwatne do udzielanych odpowiedzi na testach pisemnych. Psycholog potrafi tak pokierować rozmową, żeby spróbować nas złapać na kłamstwie, najlepiej odpowiadać szczerzeadvi2 napisał:Witam, testy testami, a mógłby ktoś napisać jak wygląda rozmowa z psychologiem, ile trwa, czy jesteśmy tylko my i psycholog? o co tak naprawdę pyta??
exaclyJoojop napisał:Psycholog zadaje pytania adekwatne do udzielanych odpowiedzi na testach pisemnych. Psycholog potrafi tak pokierować rozmową, żeby spróbować nas złapać na kłamstwie, najlepiej odpowiadać szczerze![]()
Słyszałam że lubią tych którzy interesują się swoimi sprawamiKrzynia napisał:To życzę wam powodzeniaja czekam na magiczny telefon w sprawie badań
pani w kadrach ( swoją drogą przemiła i przecierpliwa bo co tydzień do niej dzwonie jak głupia
) mówiła że mają nawał pracy przy przyjęciu nowych strażników no a tych najwięcej brakuje... trzymajcie kciuki