Praca w Służbie Więziennej - V

• Autor wątku Autor wątku Marek19852
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Justi1977 napisał:
właśnie my z kolegą na te same stanowiska i do tej samej jednostki. Ciekawa jestem czy się uda jedno mówią że jak dostaniesz zdolna to już masz pracę, ale to sumują się punktu przecież i nic nie wiadomo z tym rankingiem, trochę było by przykro wszystko przeszłam a tu nic z tego. Tobie też życzę powodzenia 💪
A z ciekawości gdzie i na jakie stanowisko startujecie ?😉 No to i tak masz o tyle lepiej, że pierwsza będziesz obrobiona 😉 dokładnie, jest żal... Ale zastrzegają sobie że można przejść wszystko i nie zostać zatrudnionym... Rekrutacja uczy pokory... Przez lata się tego nauczyłam 😉 nie dziękuję i również życzę powodzenia 😉

Migotka2107 napisał:
A z ciekawości gdzie i na jakie stanowisko startujecie ?😉 No to i tak masz o tyle lepiej, że pierwsza będziesz obrobiona 😉 dokładnie, jest żal... Ale zastrzegają sobie że można przejść wszystko i nie zostać zatrudnionym.Rekrutacja uczy pokory... Przez lata się tego nauczyłam 😉 nie dziękuję i również życzę powodzenia 😉
My okręg warszawski strażnik ochrony

forg napisał:
Słownik języka polskiego:

Zatem "wakat" nie może być zajęty!

Wow, poczułeś ulgę że mogłeś zabłysnąć ? 😉 Gdybyś lepiej znał realia służby to wiedziałbyś że nie zawsze wakat jest oficjalnie "wolny"... Taki niuansik 😉 a do ochrony na prawdę dużo łatwiej się teraz dostać - z racji duzej ilości wolnych miejsc... Więc wakat wakatowi nie równy 😉

Migotka2107 napisał:
Wow, poczułeś ulgę że mogłeś zabłysnąć ? 😉 Gdybyś lepiej znał realia służby to wiedziałbyś że nie zawsze wakat jest oficjalnie "wolny"... Taki niuansik 😉 a do ochrony na prawdę dużo łatwiej się teraz dostać - z racji duzej ilości wolnych miejsc... Więc wakat wakatowi nie równy 😉

Ten Forge to jakiś troll któremu nie wychodzi rekrutacja

Marek19852 napisał:
Ten Forge to jakiś troll któremu nie wychodzi rekrutacja

Jakieś niespełnione aspiracje i być może kompleksy dają o sobie znać 😉
A jak Twoja rekrutacja ? Coś ruszyło ?😉

Migotka2107 napisał:
Jakieś niespełnione aspiracje i być może kompleksy dają o sobie znać 😉
A jak Twoja rekrutacja ? Coś ruszyło ?😉
Po psychol ,w przyszłym tyg psychiatra ,i dostanę resztę skierowań także sądzę że do końca tyg ogarnę wraz z komisją

Marek19852 napisał:
Po psychol ,w przyszłym tyg psychiatra ,i dostanę resztę skierowań także sądzę że do końca tyg ogarnę wraz z komisją

Ooo, szybciutko 😉 U nas to idzie jakoś wolniej... a terminy komisji to już w ogole... jakaś strasznie długa kolejka się zrobila... Ale w przyszłym tygodniu mam komisje - więc też już będę mieć to za sobą... A później to już się okaże jak będzie 😉 Wychodzi, że jednak ten psycholog wcale nie był taki straszny i dałeś radę ✊ Powodzenia już na ostatniej prostej 😉

Migotka2107 napisał:
Ooo, szybciutko 😉 U nas to idzie jakoś wolniej... a terminy komisji to już w ogole... jakaś strasznie długa kolejka się zrobila... Ale w przyszłym tygodniu mam komisje - więc też już będę mieć to za sobą... A później to już się okaże jak będzie 😉 Wychodzi, że jednak ten psycholog wcale nie był taki straszny i dałeś radę ✊ Powodzenia już na ostatniej prostej 😉
u mnie komisję na bieżąco ,powodzenia 😁😁

Marek19852 napisał:
u mnie komisję na bieżąco ,powodzenia 😁😁

Zazdroszczę...😉 Ja chciałam sobie przyspieszyć, bo spokojnie mogłabym już ją mieć w tym tygodniu - ale zapisy idą na sierpień 😳 nie dziękuję ✌️😉

Długo ogólnie czekaliście na skierowanie mające być dostarczone pocztą?
Nie wiem czy ktoś miał taką kolejność jak ja, ale zaczęłam od rozmowy, potem testy sprawnościowe, test wiedzy i ostatnio psycholog. Czekam już tydzień na list - wciąż nic. Zaraz po psychologu miały być wysyłane... :?
Zaraz pół roku stuknie jak biorę udział w tej rekrutacji ... :wow:

wonder_a napisał:
Długo ogólnie czekaliście na skierowanie mające być dostarczone pocztą?
Nie wiem czy ktoś miał taką kolejność jak ja, ale zaczęłam od rozmowy, potem testy sprawnościowe, test wiedzy i ostatnio psycholog. Czekam już tydzień na list - wciąż nic. Zaraz po psychologu miały być wysyłane... :?
Zaraz pół roku stuknie jak biorę udział w tej rekrutacji ... :wow:

Ja akurat skierowanie dostałam zaraz po sprawnosciowce do ręki, więc w tej kwestii nie pomogę... Ale na pocieszenie - u mnie to już ponad pół roku trwa 🤣 jesteś już przed ostatnim etapem - będzie z gorki 😉 uczciwe muszę też powiedzieć, że przerabiałam scenariusz kiedy to po psychologu (z bardzo dobrym wynikiem) nie doczekałam się skierowania na badania... Ot taki żart losu, bo nie zawsze jest sens i logika... Ale trzeba byc dobrej myśli - powodzenia 😉

Migotka2107 napisał:
Ja akurat skierowanie dostałam zaraz po sprawnosciowce do ręki, więc w tej kwestii nie pomogę... Ale na pocieszenie - u mnie to już ponad pół roku trwa 🤣 jesteś już przed ostatnim etapem - będzie z gorki 😉 uczciwe muszę też powiedzieć, że przerabiałam scenariusz kiedy to po psychologu (z bardzo dobrym wynikiem) nie doczekałam się skierowania na badania... Ot taki żart losu, bo nie zawsze jest sens i logika... Ale trzeba byc dobrej myśli - powodzenia 😉

Kurczę, psycholog powiedziała mi, że skierowanie wyślą - więc może to wróży, że faktycznie wyślą... :D
Oby - bo jak czekam na marne, to chyba się załamie ... :x

wonder_a napisał:
Kurczę, psycholog powiedziała mi, że skierowanie wyślą - więc może to wróży, że faktycznie wyślą... :D
Oby - bo jak czekam na marne, to chyba się załamie ... :x

Nie wiem czy psycholog o tym decyduje 🤔 ale jeżeli tak powiedziała - to też bym miała nadzieję 😉 eh, nie raz już czekałam na marne... Niestety... Ale teraz są duże braki kadrowe - więc i szanse większe 😉

Migotka2107 napisał:
Nie wiem czy psycholog o tym decyduje 🤔 ale jeżeli tak powiedziała - to też bym miała nadzieję 😉 eh, nie raz już czekałam na marne... Niestety... Ale teraz są duże braki kadrowe - więc i szanse większe 😉

Braki większe, ale to głównie w ochronie chyba.
Ja niestety (bądź stety) inny dział - bo penitencjarny, więc konkurencja większa, a miejsca pojedyncze! :cool:

wonder_a napisał:
Braki większe, ale to głównie w ochronie chyba.
Ja niestety (bądź stety) inny dział - bo penitencjarny, więc konkurencja większa, a miejsca pojedyncze! :cool:
To prawda - największe szanse są teraz w ochronie 😉 wiem jak trudno jest, bo też startuje do działu penitencjarnego... I to w zasadzie już od kilku lat 😉 z jakiego jesteś okręgu ?😉

Witajcie, orientuje się może ktoś z Was w takiej sprawie?
Zaliczona sprawnościówka, psycholog był w czwartek, we wtorek zadzwonili z MSW żeby się zglosic po obiegówkę?
Czy to jest jednoznaczne z zaliczeniem psychologa? Czy może być sytuacja, gdzie przejdę komisję MSW i się okaże ze psychologa nie zaliczyłam? Dużo osób z okregu robi badania, nie znam wszystkich i nie wiem czy każdy robi badania, czy faktycznie Ci co zaliczyli psychologa. Pozdrawiam

Anika1990 napisał:
Witajcie, orientuje się może ktoś z Was w takiej sprawie?
Zaliczona sprawnościówka, psycholog był w czwartek, we wtorek zadzwonili z MSW żeby się zglosic po obiegówkę?
Czy to jest jednoznaczne z zaliczeniem psychologa? Czy może być sytuacja, gdzie przejdę komisję MSW i się okaże ze psychologa nie zaliczyłam? Dużo osób z okregu robi badania, nie znam wszystkich i nie wiem czy każdy robi badania, czy faktycznie Ci co zaliczyli psychologa. Pozdrawiam
Zaliczone

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót