D
Dominika2020
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam, mam pytanie do Was. Czy badanie u psychiatry wygląda jak u psychologa? Czy psychiatra daje też jakieś testy, zadania czy wizyta polega tylko na rozmowie?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dominika2020 napisał:Witam, mam pytanie do Was. Czy badanie u psychiatry wygląda jak u psychologa? Czy psychiatra daje też jakieś testy, zadania czy wizyta polega tylko na rozmowie?
onlinegierki napisał:Okręg Bydgoski. Ja potrzebowałem do kardiologa prześwietlenie klatki piersiowej, ekg oraz badania krwi i moczu. Kiedyś na forum czytałem, że ludzie z mojego okręgu również jeździli do Gdańska, ale coś miało się zmienić, bo jak w Bydgoszczy lekarza nie ogarnę to nie wiem co dalej...
Migotka2107 napisał:U mnie internista nie spojrzał w ogóle, ale na komisji już patrzyli i omawiali - akurat u mnie komisja była z moim udziałem...
wonder_a napisał:Mój internista sumienny - musi widzieć WSZYSTKO, łącznie z poprawionymi badaniami :???:
wonder_a napisał:Napisze mi ktoś, jak wyglądają kroki już po zrobionej obiegówce? Niektórzy wysyłają pocztą do komisji (jak ja), niektórzy osobiście się stawiają na komisji i co dalej?
Migotka2107 napisał:U mnie chwilę przed komisją zostawiłam w sekretariacie swoją dokumentację, no i czekałam aż mnie wywołają (poszło szybciej niż wskazana godzina). Odebrałam osobiście oryginał orzeczenia, ale wiem że komisja wysyla egzemplarz do jednostki. Ja nawiązałam kontakt z kadrami i przesłałam skan orzeczenia meilem... To niestety nic nie przyspieszyło, bo minęły już trzy tygodnie i nadal czekam... Ewentualne zatrudnienie jest możliwe po dwóch tygodniach - orzeczenie musi się uprawomocnic... Co dalej, to już zależy od jednostki...
wonder_a napisał:Ok, super.
Ciekawiło mnie, czy to ja coś muszę zrobić po tym ORZECZENIU przez komisję czy już wszystko w ich rękach i Oni przekazują to dalej :evil:
Migotka2107 napisał:Na pewno wyślą orzeczenie do jednostki, z tym że to pewnie trochę potrwa... Ze swojej strony, możesz skontaktować się z kadrami - a reszta to już ich decyzja...![]()
wonder_a napisał:Wysłałam, dołączam do grona oczekujących![]()
Blond2303 napisał:Witam, jak wyglądają testy wiedzy? Jakich mniej więcej pytań się spodziewać?
Dzięki wielkiewonder_a napisał:Typowy WOS. Pytania o hymn, herb, ilu posłów, ilu senatorów itp.
Wyżej już ktoś pisał, prześledź wątek i tam są napisane pytania![]()
Blond2303 napisał:Dzięki wielkiepowiedz jeszcze czy to w formie pisemnej czy ustnie pytają
onlinegierki napisał:Bydgoszcz - Jak ktoś jeszcze nie załatwił kardiologia to zwolniło się 40 miejsc. Także można dzwonić i się rejestrować![]()