S
Sonia135
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Czy lekarze na komisji mają wgląd w Internetowe Konto Pacjenta?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ciekawe pytanie...Rafał150 napisał:Witam, mam takie pytanie. W kwestionariuszu jest pytanie, o to czy ubiegałem się kiedyś o przyjęcie do sw lub innych służb. Składałem kiedyś dokumenty do straży granicznej, 2 razy, a obecnie złożyłem też dokumenty na szkołę oficerską do wojska do AWL. W straży granicznej, dwa razy odrzucili mnie po złożeniu dokumentów. Miałem styczność z narkotykami, chciałem to ukryć w pierwszej chwili, ale gość powiedział że na wariografie wyjdzie, i się przyznałem. Za drugim razem, nie wiedziałem co zorbić, wpisałem że nie miałem stycznośći, ale moje wzieli moje dokumenty z poprzedniej rekrutaji i też odmowa. No głupota z mojej strony niesamowita, ale trudno. Teraz chcę się dostać do SW i nie wiem czy napisać o tych przypadkach, tym bardziej że nie otrzymałem jeszcze tego negatywnego wyniku z AWL ze szkoły oficerskiej. Pewnie i tak go otrzymam, bo mój kolega który składał razem ze mną już jedzie na testy psychologiczne a u mnie cisza. Czy warto o tym pisać czy lepiej przemilczeć te niewygodne fakty? Czy jest to tak skrupulatnie sprawdzane? Czy może wspomnieć o tej straży granicznej lepiej? I co z tym wojskiem? Informować o tym? Nie wiem co zrobić, jak Wy byście to rozegrali. Bo ja miałem zamiar wpisać że nigdy nie ubiegałem się o dostanie do innych służb i tyle.
Rafał150 napisał:Witam, mam takie pytanie. W kwestionariuszu jest pytanie, o to czy ubiegałem się kiedyś o przyjęcie do sw lub innych służb. Składałem kiedyś dokumenty do straży granicznej, 2 razy, a obecnie złożyłem też dokumenty na szkołę oficerską do wojska do AWL. W straży granicznej, dwa razy odrzucili mnie po złożeniu dokumentów. Miałem styczność z narkotykami, chciałem to ukryć w pierwszej chwili, ale gość powiedział że na wariografie wyjdzie, i się przyznałem. Za drugim razem, nie wiedziałem co zorbić, wpisałem że nie miałem stycznośći, ale moje wzieli moje dokumenty z poprzedniej rekrutaji i też odmowa. No głupota z mojej strony niesamowita, ale trudno. Teraz chcę się dostać do SW i nie wiem czy napisać o tych przypadkach, tym bardziej że nie otrzymałem jeszcze tego negatywnego wyniku z AWL ze szkoły oficerskiej. Pewnie i tak go otrzymam, bo mój kolega który składał razem ze mną już jedzie na testy psychologiczne a u mnie cisza. Czy warto o tym pisać czy lepiej przemilczeć te niewygodne fakty? Czy jest to tak skrupulatnie sprawdzane? Czy może wspomnieć o tej straży granicznej lepiej? I co z tym wojskiem? Informować o tym? Nie wiem co zrobić, jak Wy byście to rozegrali. Bo ja miałem zamiar wpisać że nigdy nie ubiegałem się o dostanie do innych służb i tyle.
Rafał150 napisał:Bo ja miałem zamiar wpisać że nigdy nie ubiegałem się o dostanie do innych służb i tyle.
Moim skromnym zdaniem jak dojdzie stres związany z rozmową to sam się pogubisz w tym wszystkim. Wciąż nie odpowiedziałeś jakiego typu to był kontakt.Rafał150 napisał:Nigdzie nie jest to odnotowane oprócz tych dokumentów w SG z rekrutacji. Nikt mnie nigdy nie przyłapał na niczym. Chodzi o to że mogą się potem zgłaszać z zapytaniem do SG, a tam że odrzucony na pierwszym etapie, albo sami mi zadadzą takie pytanie na rozmowie, jak przeczytają kwestionariusz i co mam odpowiedzieć?Nie wim ile tam trzymają dokumenty z rekrutacji. Chciałbym tego uniknąć. Dlatego takie pytanie, czy warto o tym pisać. Poza tym jest jeszcze kwestia tego wojska i dokumentów złożonych do szkoły oficerskiej. Dalej nie ma odpowiedzi, i na 100 % będzie odmowa, i teraz jak to napisac, że złożyłem do szkoły oficerskiej, i nie ma odpowiedzi. Pogmatwana sytuacja.
A jak u was było, zadawali na rozmowie pytanie, na jakim etapie zakończyła się rekrutacja do tych służb? Bo jak nie to wpiszę, że skałdałem do SG, rok temu i tyle. Tylko że ja składałem 2 razy, to o jednym i drugim pisać, i czy pisać o tym wojsku, skoro tam sprawa niewyjaśniona?
Rafał150 napisał:Nigdzie nie jest to odnotowane oprócz tych dokumentów w SG z rekrutacji. Nikt mnie nigdy nie przyłapał na niczym. Chodzi o to że mogą się potem zgłaszać z zapytaniem do SG, a tam że odrzucony na pierwszym etapie, albo sami mi zadadzą takie pytanie na rozmowie, jak przeczytają kwestionariusz i co mam odpowiedzieć?Nie wim ile tam trzymają dokumenty z rekrutacji. Chciałbym tego uniknąć. Dlatego takie pytanie, czy warto o tym pisać. Poza tym jest jeszcze kwestia tego wojska i dokumentów złożonych do szkoły oficerskiej. Dalej nie ma odpowiedzi, i na 100 % będzie odmowa, i teraz jak to napisac, że złożyłem do szkoły oficerskiej, i nie ma odpowiedzi. Pogmatwana sytuacja.
A jak u was było, zadawali na rozmowie pytanie, na jakim etapie zakończyła się rekrutacja do tych służb? Bo jak nie to wpiszę, że skałdałem do SG, rok temu i tyle. Tylko że ja składałem 2 razy, to o jednym i drugim pisać, i czy pisać o tym wojsku, skoro tam sprawa niewyjaśniona?
Migotka2107 napisał:uważam, że lepiej nie ściemniać... Bo można sobie tylko zaszkodzić.
forg napisał:A nie uważasz, że lepiej nie ściemniać bo .... funkcjonariusz nie może ściemniać?
lalunia37 napisał:Ja miałem podwyższona glukozę. Kolejnego dnia zrobiłem ponownie i było Ok
MiesiącAddzast napisał:Czyli jakoś za bardzo nie wchodzili w szczegóły? A długo czekałeś na komisje po obiegówce?
KrzysztofP823 napisał:Witam, pytanko czy jest możliwość by być na rankingu bez wyniku komisji lekarskiej? Czy dopiero obserwować stronę po odebraniu wyniku?
Cyganeria28 napisał:A ja mam pytanko do Ciebie. Ile czekales na telefon po tym jak dostales od komisji lekarskiej wynik zdolny ?. Dostalem "Z" i caly czas czekam na tel a nie chce dzwonic i pytac bo powiedza ze jakis narwany jestem.