Praca w Służbie Więziennej - VI

• Autor wątku Autor wątku denix.denix
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A jak to jest z zarobkami w SW? 2 lata temu było 2100zl netto plus jakieś uposażenie . Ale były X2 podwyżki dla funkcjonariuszy, 600zl i 500zl. Weszło to??

Bartezzpro napisał:
A jak to jest z zarobkami w SW? 2 lata temu było 2100zl netto plus jakieś uposażenie . Ale były X2 podwyżki dla funkcjonariuszy, 600zl i 500zl. Weszło to??

Teraz jest 3100 netto. Plus jakieś dodatki ale podobno mieszkaniowy jest dopiero w służbie stałej.

Partolcia napisał:
Teraz jest 3100 netto. Plus jakieś dodatki ale podobno mieszkaniowy jest dopiero w służbie stałej.

A co to jest służba stała?? Coś jak u prywatnego pracodawcy umowa na stałe??

Bartezzpro napisał:
A co to jest służba stała?? Coś jak u prywatnego pracodawcy umowa na stałe??

Z tego co się orientuje to dwa pierwsze lata to służba przygotowawcza a później już służba stała.

Partolcia napisał:
Z tego co się orientuje to dwa pierwsze lata to służba przygotowawcza a później już służba stała.

Dzięki wielkie :) próbowałaś do SW składać już dokumenty? Bo widzę, że dużo wiesz o SW

Bartezzpro napisał:
Dzięki wielkie :) próbowałaś do SW składać już dokumenty? Bo widzę, że dużo wiesz o SW

Jeszcze nie. Miałam składać ale w ostatnim naborze w tej jednostce co chciałam szukali tylko jednej osoby to nawet sobie głowy nie zawracałam. Czekam na nabór w drugim okręgu. Może dzisiaj zadzwonię zapytać czy coś wiadomo kiedy będzie nabór bo jeszcze w grudniu był.

Dopłata do mieszkania dopiero w służbie stałej - po 2 latach pracy :)

Somat napisał:
Dopłata do mieszkania dopiero w służbie stałej - po 2 latach pracy :)

Ile to wychodzi netto? I czy jest różnica jeśli mieszkam w domu prywatnym którego jestem właścicielem czy np wynajmuje mieszkanie??
Czy SW dorzuca się pracownikowi do kosztów paliwa jeśli nie jest z tego samego powiatu??

Bartezzpro napisał:
Ile to wychodzi netto? I czy jest różnica jeśli mieszkam w domu prywatnym którego jestem właścicielem czy np wynajmuje mieszkanie??
Czy SW dorzuca się pracownikowi do kosztów paliwa jeśli nie jest z tego samego powiatu??

A Ty już złożyłeś dokumenty??

Możecie sobie poćwierkać poprzez prywatne wiadomości? Ludzie później brną przez strony tematu by wyłuskać jakąś wiedzę konkretna a czytają o tym kto co komu zazdrości. Albo co będzie robił w poniedziałek.

forg napisał:
Możecie sobie poćwierkać poprzez prywatne wiadomości? Ludzie później brną przez strony tematu by wyłuskać jakąś wiedzę konkretna a czytają o tym kto co komu zazdrości. Albo co będzie robił w poniedziałek.

A czy ktokolwiek każe Ci tutaj zaglądać?? 🤔 Ty to już od miesięcy chyba nie masz co robić i tu jesteś a nic konkretnego do rozmowy nie wnosisz. Jeśli to lubisz to czytaj ale nie komentuj bo nie masz nic mądrego do powiedzenia. Nikt na siłę Cię tu nie trzyma.

A co wnosi twoje zazdroszczenie komuś?

Na rozmowie kwalifikacyjnej rozwiazuje sie jakis test wiedzy, czy jest to wylacznie rozmowa?

syntetyqq napisał:
Na rozmowie kwalifikacyjnej rozwiazuje sie jakis test wiedzy, czy jest to wylacznie rozmowa?

Sama rozmowa. Autoprezentacja + odpowiedzi na zadawane pytania

Bartezzpro napisał:
Sama rozmowa. Autoprezentacja + odpowiedzi na zadawane pytania

Proszę nie wprowadzać w błąd.. Od pewnego już czasu jest również test wiedzy w procesie rekrutacji i często jest on już na etapie rozmowy kwalifikacyjnej

Pytam, poniewaz w SMS'ie dostalem informacje, ze zapraszaja mnie na rozmowe kwalifikacyjna. O tescie wiedzy ogolnej nie bylo nic wspomniane, a pytam tutaj, poniewaz gdzies czytalem i chyba obilo mi sie o oczy, ze wlasnie ten test jest zdawany na rozmowie.
Stad to pytanie ;)

Ostatnia edycja:
syntetyqq napisał:
Pytam, poniewaz w SMS'ie dostalem informacje, ze zapraszaja mnie na rozmowe kwalifikacyjna. O tescie wiedzy ogolnej nie bylo nic wspomniane, a pytam tutaj, poniewaz gdzies czytalem i chyba obilo mi sie o oczy, ze wlasnie ten test jest zdawany na rozmowie.
Stad to pytanie ;)

W 2018r. Nie było testu ale skoro kolega napisał, że się niedawno coś zmieniło to sorki

Powrót