B
Bartezzpro
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 52
A jak to jest z zarobkami w SW? 2 lata temu było 2100zl netto plus jakieś uposażenie . Ale były X2 podwyżki dla funkcjonariuszy, 600zl i 500zl. Weszło to??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bartezzpro napisał:A jak to jest z zarobkami w SW? 2 lata temu było 2100zl netto plus jakieś uposażenie . Ale były X2 podwyżki dla funkcjonariuszy, 600zl i 500zl. Weszło to??
Partolcia napisał:Teraz jest 3100 netto. Plus jakieś dodatki ale podobno mieszkaniowy jest dopiero w służbie stałej.
Bartezzpro napisał:A co to jest służba stała?? Coś jak u prywatnego pracodawcy umowa na stałe??
Partolcia napisał:Z tego co się orientuje to dwa pierwsze lata to służba przygotowawcza a później już służba stała.
Bartezzpro napisał:Dzięki wielkiepróbowałaś do SW składać już dokumenty? Bo widzę, że dużo wiesz o SW
Somat napisał:Dopłata do mieszkania dopiero w służbie stałej - po 2 latach pracy![]()
Bartezzpro napisał:Ile to wychodzi netto? I czy jest różnica jeśli mieszkam w domu prywatnym którego jestem właścicielem czy np wynajmuje mieszkanie??
Czy SW dorzuca się pracownikowi do kosztów paliwa jeśli nie jest z tego samego powiatu??
Partolcia napisał:A Ty już złożyłeś dokumenty??
Bartezzpro napisał:W poniedziałek osobiście zawiozę
forg napisał:Możecie sobie poćwierkać poprzez prywatne wiadomości? Ludzie później brną przez strony tematu by wyłuskać jakąś wiedzę konkretna a czytają o tym kto co komu zazdrości. Albo co będzie robił w poniedziałek.
syntetyqq napisał:Na rozmowie kwalifikacyjnej rozwiazuje sie jakis test wiedzy, czy jest to wylacznie rozmowa?
Bartezzpro napisał:Sama rozmowa. Autoprezentacja + odpowiedzi na zadawane pytania
syntetyqq napisał:Pytam, poniewaz w SMS'ie dostalem informacje, ze zapraszaja mnie na rozmowe kwalifikacyjna. O tescie wiedzy ogolnej nie bylo nic wspomniane, a pytam tutaj, poniewaz gdzies czytalem i chyba obilo mi sie o oczy, ze wlasnie ten test jest zdawany na rozmowie.
Stad to pytanie![]()