Praca w Służbie Więziennej - VI

• Autor wątku Autor wątku denix.denix
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
daga1210 napisał:
Będę trzymać kciuki :)
A możesz coś więcej napisać na temat komisji? Miałaś ją zaraz po ginekologu, czy w inny dzień? Musiałaś się rozbierać?

Tak, miałam odrazu bo akurat trafiłam na okienko, ze nikogo nie było.
Nie musiałam się rozbierać, wertowali tylko wszystkie dokumenty dostarczone.

Ok, dzięki wielkie za informację
Koniecznie daj znać jak ci poszło odwołanie

Cześć, czy jest ktoś kto przeszedł wszystkie etapy rekrutacji i nie dostał wakatu ponieważ miał mniej pkt na liście rankingowej? Co dalej w takim przypadku. Ja póki co czekam na badania. Z góry dziękuję za odpowiedź

Cześć, te listy rankingowe są bardzo wiążące ? tzn jak będę miał mniej pkt od załóżmy 1 osoby ale dostałem info od psychologa że przeszedłem wzorowo testy i wstrzeliłem się w klucz, to mnie mogą przyjąć ? Czy zawsze przyjmują top listy rankingowej ?
Dzięki za info :D

chimneysweeper napisał:
Cześć, te listy rankingowe są bardzo wiążące ? tzn jak będę miał mniej pkt od załóżmy 1 osoby ale dostałem info od psychologa że przeszedłem wzorowo testy i wstrzeliłem się w klucz, to mnie mogą przyjąć ? Czy zawsze przyjmują top listy rankingowej ?
Dzięki za info :D

nie wiem na jakich zasadach te rankingi funkcjonują, czasem są publikowane a czasem nie. w każdym razie testy psychologiczne wchodzą w etap badań lekarskich, nie ma za nie pkt mają za zadanie ustalić zdolność kandydata i tyle. czy ktoś się w to wczytuje czy nie, to nie wiem.

Witam
Potrzebuje Waszej pomocy:)
Staram się o przyjęcie do SW i przeszedłem wszystkie etapy rekrutacji oprócz ostatecznej komisji lekarskiej w Bydgoszczy.
Wszyscy lekarze wydali opinie zdolny ,psycholog również ale wpisałem że leczę się w poradni alergologicznej i poprosili historię choroby.W tej historii mam wpisane astma oskrzelowa, a ta choroba według tabel mnie zalicza do N- niezdolny.
Jestem alergikiem i leczyłem się w tej poradni ,ale szczerze to nie miałem jakiś dodatkowych badań żeby potwierdzieć astme.Od dwóch lat nie biore leków i jeżdze tam jedynie kontrolnie.
Czy ktoś wie jak to obejść? zna ktoś taki przypadek?
Bardzo proszę o pomoc

Za kazdym razem jest sprawdzana dokumentacja z poz w Łodzi ? interesuje mnie dzial ochrony

Witam, czy warunkowe umorzenie z przed 13 lat będzie miało wpływ na przyjęcie do SW?

Powrót